Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karasakal'ın hito no yumei wa, owaranei repliği One Piece'in en çarpıcı repliğidir benim için. İnsanların hayalleri asla bitmez. Serinin özeti resmen
 
Blackbeard'in karizmasını geçtim, kötü adam olarak da gözümde değeri yok iki tane kadını almış yanına gakgak gülüyo içiyo. Yeşilcam kötüsü düz bizim sinemada bol var.
Belki de en güçlü One Piece tayfasından bir komutandan karanlık meyvesini alıp kaçıyor. Ardından planlar rahat işlesin diye shichibukai olmaya karar veriyor. Ki shichibukailer diğer korsanları korkutmak için de var olan ünlü kişiler. Onların arasına planını uygulamak için rahatça giriyor. Bunun için de Sengoku Mihawk gibilerin olduğu yere adamını rahatça sokuyor. Yani denizcilerin olasını tavrını da okuyabiliyorlar diyebiliriz. Wb'nin meyvesini alabilmek için Korsanlar kralının çocuğunu veya ana karakterin kardeşini yenip denizcilere teslim ediyor. Ki böylece denizcilerin gücünü kendi lehine kullanıp Wb'nin meyvesini alabilsin. Yani şu ana kada bilinen belki de en büyük One Piece savaşının sebebi. Tüm Wb korsanlarını def ediyor. Shanks'a unutamayacağı bir yara veriyor. Aynı zamanda İmpel Down'un en tehlikeli kişilerini tayfasında bulunduruyor. Ve bu adamları başka meyvelerle güçlendiriyor. Denizcilerle ara sıra alışverişte bulunduklarını söylemek yanlış olmaz sanırım. Eski bir amiral olan Kuzan da napıyor söylendi zaten. Korsan tanımına en çok uyan kişi de seride o belki. Ki bunlar çok işlenmemiş hali ile yaptıkları.

Ayrıca Luffy güneş olarak ışığı temsil ederken Teach'in karanlık olması da tesadüf müdür acaba?

Bunlar zaten bilinen şeyler genelde ama yaptıkları unutulmuş gibiydi :D
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık