Buna denecek tek cevap var, yav he he.
Şunu unuttunuz mu?
Bir de beklentileri yükseltiyorsunuz diyenler olmuyor mu? Bu bildiğin sahtekarlıktı. Neymiş Marineford bunun yanında sevimli kalacakmış, peh.
Buna denecek tek cevap var, yav he he.
Bu gayet rocks veya wewil olabilir yalnızBuna denecek tek cevap var, yav he he.
Şunu unuttunuz mu?
Bir de beklentileri yükseltiyorsunuz diyenler olmuyor mu? Bu bildiğin sahtekarlıktı. Neymiş Marineford bunun yanında sevimli kalacakmış, peh.
Bir neslin hayallerini yıkan oda en olmadik seyi tutar bu bölüme yazar bizde söve saya bir hal olur benim beklentim lufyleri gostermeden dıs dünyada bir kac sey gösterecek alın size bolüm deyip herkesi arkasından küfrettirecekOlabilecek en kötü senoryoyu bekliyomki hevesin kursagimda kalmasin seriden zevk aliyim ama oda sürekli düşündüğüm en kötü senaryoyu uyguluyo kendimi zorluyom resmen seriyi sevmek için
Hayır, karizma olmaz.Yüksek hayal gücü ile araya giriyorum. Olası değil.
Luffy ve wano eğlencenin dibine vururken. Luffy yeşil boğanın varlığını sezer, gözlerini bayarak kafasını yeşil boğanın olduğu yere çevirir. Ağzından tek bir kelime çıkar;
-Zoro.
Zoro bir anda kaybolur, Luffy gülmeye devam eder ve wanoda başka kimse farkına bile varmadan eğlenceye devam eder. Sonra zoro vs aramaki kavgasını izleriz. Çok karizma olmaz mı ya.
Olurda lufy zoro demek yerine kendi savasmayi tercih eder. Ama bir amiralin gercek gucünü görmek için suan çok erken o yüzden kısmen katılıyorumHayır, karizma olmaz.
Aramakinin bizimkilere racon kesip üstüne bide robini kacirmasi saçmalığından daha iyi bence . Dış dünya ile ilgilide Eskiden shanksin tepkilerini inanılmaz merak ederdim ama artik herseyden cok karasakali görmek istiyom seride en cok görmek istedigim karakterBir neslin hayallerini yıkan oda en olmadik seyi tutar bu bölüme yazar bizde söve saya bir hal olur benim beklentim lufyleri gostermeden dıs dünyada bir kac sey gösterecek alın size bolüm deyip herkesi arkasından küfrettirecek
Basta dediğim sey en korktuğum senaryo ve galiba şom agizliyim ne zaman en kötüsünü düşünsem oda onu yapiyor olurda bu dediklerim olursa seri sacmalamanin zirvesine ulaşırAramakinin bizimkilere racon kesip üstüne bide robini kacirmasi saçmalığından daha iyi bence . Dış dünya ile ilgilide Eskiden shanksin tepkilerini inanılmaz merak ederdim ama artik herseyden cok karasakali görmek istiyom seride en cok görmek istedigim karakter
Okudum. Bu saatten sonra her şey tek parça (one piece) olacak diyor emniyet kemerini bağla ve biraz daha benimle kal çok ilginç olacağım ve bu dünyanın bütün gizemlerini açıklayacağım diyorOda final saga icin bir mesaj yayınlamış okuyan oldu mu?