Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu anlamıyorum amiral > sağ kol neye göre, katakuri - fujitoro belkide eşit düşmüş adama herkes vurabilir .Şavaştan çıkmış yaralı adam ne yapabilirki , greenbull aynı yaralı olsa ne yapabilir, king saldırsa soruyorum size
Peki bir soru sorucam samimi cevap ver aynı durumdaki Queen ve King'e, Marco ve Katakuri aynı rahatlıkla dövebilir miydi ?

Kafa karışıklığını gidermek adına mangaka onaylı güncel, sıralı tam listeyi veriyorum ona göre şeedersiniz gençler. Akainu > amiraller = Beckman > Marco = Kata > Alberto > ID artığı
On numara liste valla. Beckman'i en güçlü sağ kol, şenksi de en güçsüz imparator bekliyorum. Bakalım tutacak mı.. Shiryu bu saatten sonra Zoro'yu ancak hile hurdayla zorlar. Ya da Zoro'nun gözlemini geliştirmeye yardımcı olur.
 
2 bandaj sarmak, elden ayaktan düşmüş sakat komutan demek hımm.

Gören de yüzde 1inde sanacak ikisini. Hatta şey olmuş. Tekerlekli sandalyedeymiş komutanlar. Ryokugyu buna rağmen gizlice çalıya saklanıp sinsi atak yapmış. Sonra ego kasmış.

Bu bölümle adam aralarında büyük fark olduğunu tescillemiş. Hala anlamak istemiyor insanlar. Sağ kol amirallere yakın tayfa kabullenemiyor böyle rezil rüsva edildiklerini görünce.
Tek diyeceğim arkadaşın iki bandajdan kastı birinin kolunun diğerinin kanatının gitmesi olsa gerek. Siz de abartıyorsunuz ama iki bandajlk yaralandılar diye ne öyle güçten düşmüşler gibi göstermek aşk olsun size. :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık