Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kinge queene bakarak yonko komutanını küçük görmemek lazım. Kaido çok güçlü olduğu için adamın altına birde güncel kata yı marcoyu falan versen kimse durduramaz o tayfayı. King queen diğerlerine göre alt seviye aynı şekilde kaidoda diğer yonkolara göre üst seviye. Böyle bir denge var. Hani savunması çok sağlam marco, uyanışı olan özel meyvesi olan kral hakisi olan ve ileri seviye gözlemi olan kata amiral alamasalarda baya zorlarlar.

Greenbull güçlü gözüküyor ama amiral ağırlığı nı bozmuş oda. Sakanın gözüne girmeye çalıştığını göstererek. Normalde amiraller daha tek tabanca takılıyordu kimseye eyvallahı olmuyordu güzelde oluyordu. Aokiji kizaru fujitora hepsi böyle hatta amiralken sakazukide öyleydi. Sırf böyle işlemesinin sebebi ilkkez bir amiralin yenildiğini göreceğimize işaret olabilir.
 
Zaten meyve gücü ile istediği zarı attırmıyor mu :hhh:

Bu arada Ryo Wano’dan işgalci güçtür. Korsandan farklı yoktur. Bu ülkeye izinsiz giremez. Burası Dünya Hükümetine bağlı bir ülke değil. İşgalcileri ülkemizde istemiyoruz…
Akainu Hükümetinin düzenlediği bir partide Wano'nun krali Momo'ya kötü gözlerle bakar bunu fark eden Momo, Akainu'nun yanına gelir ve hayıır loo der!
Akainu:Sen benim fanboyum, denizci Amirali ipsiz yeşilliği öldürdün Wano'da
Momo:Ne işi varmış Wano'da :a:
 
Şunu anlamıyorum amiral > sağ kol neye göre, katakuri - fujitoro belkide eşit düşmüş adama herkes vurabilir .Şavaştan çıkmış yaralı adam ne yapabilirki , greenbull aynı yaralı olsa ne yapabilir, king saldırsa soruyorum size
 
Amiral'lerin meyvelerinin hepsi çok güçlü ve büyük alanlara etki edebiliyor.

Ve açık ara içlerinde en hoş olabilecek meyve de Ryo'nunki. Çünkü Akainu ve Kizaru'nun meyveleri sadece yıkım getiriyor. Aokiji ve Fuji'ninki de yıkım açısından çok etkili olsa da yapıcı rolleri de oluyor.

Ryo'nunki ise her yönden çok iyi. Bak kurak bir ülkeyi bile çiçek orman yapabiliyor.
 
Akainu da Marco'ya hasar veremedi. Karşılıklı çarpıştıklarında durdurdu hep. Akainu'nun ilerlediği sahnelerde Marco yok ortalıkta. O yokken ilerliyor hep. 1'e 1 kalsa harcar elbet de MF'de Marco iyi bir profil çizdi.
Marco'nun meyvesi çok iyi ama bana panellerden geçen his o meyveyle bile Aka karşısında uzun süre dayanamayacağıydı. Vista sahnesi ve Wb dövüşünün ardından hiçbir şey olmamış gibi kalkıp tüm Wb tayfasının önünde kestiği poz yeterli. Oda'nın, bize Akainu'nun ne kadar güçlü bir karakter olduğunu gösterme biçimiydi. Amiral>>sağkolu yeterince destekleyecek paneller olduğunu düşünüyorum. Kizaru'nun ciddiyetsizliğinden sağkol ve amiral eşittir ya da yakındır algısı çok dönüyor.

Marco iyi bir profil çizdi katılıyorum. Sorun sağkollarla amirallerin kıyaslanması. Amiraller, imparatorlarla dragonla mihawkla kıyaslanır. Bunlar top tier karakterler. Sağkollar çok daha düşük kalıyor. Zaten sağkola yakın olsalar dünya hükümeti bunca sene şansa ayakta kalmış.
 
Akainu Hükümetinin düzenlediği bir partide Wano'nun krali Momo'ya kötü gözlerle bakar bunu fark eden Momo, Akainu'nun yanına gelir ve hayıır loo der!
Akainu:Sen benim fanboyum, denizci Amirali ipsiz yeşilliği öldürdün Wano'da
Momo:Ne işi varmış Wano'da :a:
Racon dediğin böyle kesilir..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık