Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu anlamıyorum amiral > sağ kol neye göre, katakuri - fujitoro belkide eşit düşmüş adama herkes vurabilir .Şavaştan çıkmış yaralı adam ne yapabilirki , greenbull aynı yaralı olsa ne yapabilir, king saldırsa soruyorum size
Marineford’da Yonko komutanları amirallerle çarpıştı ve genel olarak yenildiler. Örneğin Jozu Aokiji’ye karşı kolunu kaybetti. Ace Akainu’ya karşı öldü. Marco ve Vista Akainu’ya zarar veremediler (Akainu da muhtemelen Katakuri gibi vücudunu büküyor saldırılardan aıyrılmak için).
 
Son düzenleme:
Onlara saldırmaya hazırlandığına göre Akainu > WB tayfası, şu kadar basit bir mantığı da anlayamıyor musun Tiksav? Squardo da WB'den güçlü mesela, o da onun karşısına geçip saldırdı.
Zaten serinin o zamanlarında Sakazukiye temas edebilecek Marco ve Vista'dan başka birisi yok :D

Şimdi aynı sahneyi bir sağ kol karşısında çizmez mesela yani King'e tutupta tüm wb tayfasının önünde poz kestirmez ama yeni yorumu çok komik. Yoksa bu şekil ifade etse dalga geçmeyecektim.
 
Tabi ki amiral kaybederse, unvanı lekenir çünkü dünyada bu imaj var. Bu adamın gücü ile alakalı değil unvanın bulunduğu konumu ile alakalı…
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık