Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizci olan birinin Akainu fanı olması kadar normal bir şey yok: adam halk kahramanı, Marine Ford'da Dünyanın En Güçlü Adamı'nı zekasıyla ve gücüyle alt etmiş, daha sonra da en üst denizci rütbesine ulaşmış biri. Kim bilir daha önceden ne krallıkları vardı.

Yani hikaye içerisinde gerçekten tutarlı bir şey Akainu sevdası. Tabi muhtemelen daha derin bir bağ çıkacaktır ama çıkmasa da Filo Amirali'miz yeterince prestij sahibi.
Ben söyleyim karakterisizin krallığını: Masum suçlu demeden herkesi öldürmek… Değil böyle birine devlet görevi vermek Mf’nin kapısının önünden bile geçmemesi gerekir…
 
King ve Queen'i hiç bu kadar sağlıklı görmemiştim. Amiral bunları %150'sindeyken dövmüş. Helal olsun ağaç adama. Hatta bundan sonra Ryo'ya #ormanadam diyeceğim.
Hadi %50 'sinde olsun ikisi de, bari pantolonu tam yırtaydılar, sadece çentik atmışlar.

Paçayı biraz kıvırsa Ryo, verilen hasarın %50'si görünmüyor.
 
Aramaki gittiği yerde iki tane İmparator devirmiş adamlar olduğunu bilerek gidiyor, hala burada "tokat manyağı olacak" gibisinden garip yorumlar var. Bunu diyenlere bir cevap verecek olsaydı, "demirden korksaydık, trene binmezdik" derdi.

Amiraller, İmparatorlar'ı dengelemek için oluşturulmuş karakterler. Bence önce bunun farkında olmak lazım. Marineford Savaşı'nda üç tane Amiral vardı, savaş boyunca aldıkları darbe sayısı; 5.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık