Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buggy uyanış açmış olabilir. Her ne kadar tekrar gibi de olsa, korsan kralın bulduğu meyve çok iyi bir meyve olabilir. Uyanışla bara bara no mi çok iyi bir gü çkazanmıştır. Bu d ile morgan neyi açıklamak istedi acaba
 
Merak edenler için Oda’nın senaryo notları…
1)Yeni amiral geliyor
2)Buna şaşalı giriş yaptırmam lazım
3)Luffy’lerin karşısına çıksa olmaz
4) O zaman ne yapayım?
5)Süper fikir geldi aklıma; elden ayaktan düşmüş sakat komutanlarla şov yaptırayım üstüne birde aşağılasın ego kassın. Herkes ooov yeni amirale bak çok güçlü komutanlara köpek çekiyor desin. Tamam böyle yapayım…
2 bandaj sarmak, elden ayaktan düşmüş sakat komutan demek hımm.

Gören de yüzde 1inde sanacak ikisini. Hatta şey olmuş. Tekerlekli sandalyedeymiş komutanlar. Ryokugyu buna rağmen gizlice çalıya saklanıp sinsi atak yapmış. Sonra ego kasmış.

Bu bölümle adam aralarında büyük fark olduğunu tescillemiş. Hala anlamak istemiyor insanlar. Sağ kol amirallere yakın tayfa kabullenemiyor böyle rezil rüsva edildiklerini görünce.
 
Nika olayında bizi Luffy düşmanı olarak suçluyordun, ama biz bu yazdığına benzer şeylerden şikayet ediyorduk. Umarım bizi anlamışsındır.
Anlamadım kusura bakmayın.Bazı kişilerin yaptığı şey Luffy'nin Nika olayını veya meyve uyanışını eleştirmek değildi.

Zoro,Sanji,Law ve Kid de mesela gereksiz çok fazla güçlendirmeler aldılar.Ancak onlara gelen eleştirilerin toplamı Luffy'nin aldığı öldüresiye eleştirinin 5'te biri falandır.

Bende her insan gibi sevdiğim karakteri doğal haliyle korumak istedim.
 
Aramaki gittiği yerde iki tane İmparator devirmiş adamlar olduğunu bilerek gidiyor, hala burada "tokat manyağı olacak" gibisinden garip yorumlar var. Bunu diyenlere bir cevap verecek olsaydı, "demirden korksaydık, trene binmezdik" derdi.

Amiraller, İmparatorlar'ı dengelemek için oluşturulmuş karakterler. Bence önce bunun farkında olmak lazım. Marineford Savaşı'nda üç tane Amiral vardı, savaş boyunca aldıkları darbe sayısı; 5.
Atarının bünyelerdeki etkisi bal porsuğundan farksız. Mal olmasa parça pinçik olacağı yere gitmez. Croco da fazla nemden tek yiyeceği haliyle dünyanın en güçlü adamına atarlanıyordu. Benzer işler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık