Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu anlamıyorum amiral > sağ kol neye göre katakuri - fujitoro belkide eşit düşmüş adama herkes vurabilir savaştan çıkmış yaralı adam ne yapabilirki greenbull aynı yaralı olsa ne yapabilir king saldırsa soruyorum size
Anlamak istemiyorlar işte. Onlara göre amiraller çok ayrı bir seviyede. Sağ kollar küçümseniyor.
 
Kafa karışıklığını gidermek adına mangaka onaylı güncel, sıralı tam listeyi veriyorum ona göre şeedersiniz gençler. Akainu > amiraller = Beckman > Marco = Kata > Alberto > ID artığı
Beckman'i bende amiral gücünde bekliyorum ama Marco > King yakışmadı. King'den net üstün diyebileceğimiz bir yanı yok. Belki meyvesi daha iyidir. Ama King'in de savunması sağlam.
 
Beckman'i bende amiral gücünde bekliyorum ama Marco > King yakışmadı. King'den net üstün diyebileceğimiz bir yanı yok. Belki meyvesi daha iyidir. Ama King'in de savunması sağlam.
Alberto'nun savunması ateşi sönene kadar ki o ateş de eğitim görmemiş Charmender ateşi kadar dayanıyor anca. Marco daha çok güven veriyor.
 
Marco'nun meyvesi çok iyi ama bana panellerden geçen his o meyveyle bile Aka karşısında uzun süre dayanamayacağıydı. Vista sahnesi ve Wb dövüşünün ardından hiçbir şey olmamış gibi kalkıp tüm Wb tayfasının önünde kestiği poz yeterli. Oda'nın, bize Akainu'nun ne kadar güçlü bir karakter olduğunu gösterme biçimiydi. Amiral>>sağkolu yeterince destekleyecek paneller olduğunu düşünüyorum. Kizaru'nun ciddiyetsizliğinden sağkol ve amiral eşittir ya da yakındır algısı çok dönüyor.

Marco iyi bir profil çizdi katılıyorum. Sorun sağkollarla amirallerin kıyaslanması. Amiraller, imparatorlarla dragonla mihawkla kıyaslanır. Bunlar top tier karakterler. Sağkollar çok daha düşük kalıyor. Zaten sağkola yakın olsalar dünya hükümeti bunca sene şansa ayakta kalmış.
Zaten ilk mesaja Amiral>>Sağ kol diyerek başladım ki yanlış yere kaymasın muhabbet. Marco vs Akainu sahnelerinden anlaşılmaz dedim. Başka yerden anlaşılmaz demedim. Neyse ben kaçar.
 
Sanırım bu Morgan da bağımsız bir eleman. Yani korsan tarzı birşey. Çünkü bir ara ofislerini taşımışlardı diye hatırlıyorum. Adam yandaş değil. Bağımsız bir gazeteci. Bunun için dünya hükümeti elemanını bile anlinin ortasından indirecek kadar da gözü kara. Gerçek gazeteci
Kralliklarda yada adalarda yerel gazeteler olabilir ama Morgans'in olayı biraz daha dünya çapında ve Dünya Hükümeti destekli bir kuruluş gibi geldi bana. Çünkü başka alternatif gazetede yok 5 kadim'de "biz onlara şunları basın bunları basın" diye şeyler söyleyip; yalan haber, yada manipüle haberlerde sık yaptırdıkları için Morgans'in aniden bağımsız gazeteci kesilmesi garip geldi.
 
Allah'tan adam dövmeden önce diyor benim pozisyonumdaki biri sizlere yenilirse utanç olur diye.

Bunu demiş ve dövmüş. Yaralı komutanlar felan değil, varlıklarını küçümsemiş.

Bu adam yonkou nedir ne değildir bilen biri herhalde.
 
Beckman veya Shiryuu top tier gücünde çıkarsa en baştan beri böyle düşünenleri tebrik etmek lazım. Bence Shiryuu güçlü çıkacaktır mesela. Yanılırım veya haklı çıkarım bilmem. Ama önce Marco'ya, sonra Dof'a, sonra Bobbin'e, sonra Kata'ya, sonra King'e Amiral deyip Beckman'da bunu bilince başarılı olunmuyor. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık