Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nihayetinde bu adamlar temelinde asker ve askerliğin temelinde de yerini yurdunu korumak var. Yerin yurdun da bir hükümete bağlı. Saldıranın motivasyonu yahut karşı çıkanın motivasyonu koruyanın motivasyonundan fazladır düşüncesi olabilir dediğinin sebebi. Ayrıyeten korsanlar hedeflerine ulaşmak için devamlı olarak güçlü rakiplerle dövüşmek zorunda kalıyorlar ve duvarı aşarlarsa güçleniyorlar. Denizciler ise daha rahat ortamda gibi görünüyor. Böyle düşünmemizin sebebi de onların ne süreçlerden geçip güçlendiklerini bilmiyor oluşumuz aslında. Yani niye meyve sakazuki yedi de momonga yemedi mesela ? Belirli bir seviyeye gelen özel adamlar var ki en büyük güç seçiliyorlar. Ama bilmiyoruz. Korsanların ise yöntemlerini ve zorunluluklarını biliyoruz
Birde kimseyi aktif yakalamaya çalışmıyorlar seride. Hani tüm işlerini Luffy yaptı. Ne istihbarat var ne ciddiyet

Evet onların da arka planda yaşandığını düşünüyorum. Çünkü farklı bir zamanda yaşansa idi zaman bilgisi verilmeliydi. Okuyan kişi doğal olarak eş zamanlı olduğunu düşünür. Yazar bunu hesaplamadıysa bilemem. Oda efendi hesaplamamış da olabilir.

Bu King ateşle savaşan bir adam değil mi? Hiç ateş yok ortalıkta. Dalları yakmayı da mı denememiş.
Tamam da kapak hikayeleri üst üste çıkmıyor ki. Bazen renkli kapak oluyor, tanıtım kapağı çiziliyor. O bölümlerde karakterler bir sonraki bölümü mü bekliyor hikaye ilerlesin diye?

Birde kimseyi aktif yakalamaya çalışmıyorlar seride. Hani tüm işlerini Luffy yaptı. Ne istihbarat var ne ciddiyet
Tam olarak düşünce yapılarını da bilmiyoruz ki. Baksana meyvenin ne olduğunu da biliyorlarmış adam burunlarının dibine kadar gelmiş kaç defa ama yok yani. Hani o kadar kafa patlattık o zaman meyveyi hiç duymamışlardır falan diye yok yani bayağı ne olacağını biliyorlarmış :D Akainu mesela tuhaf bir şeyler yapma diyor ya o da sanki düzen devam etsin istiyor bir bakıma. Ama Ryo dik kafalılığı yüzünden muhtemelen bunların işinin de içine edecek. Normalde söylememesi gereken bir şey kasten söyleyip kışkırtacak belki de kendini öldürtecek ama öyle veya böyle bir fitil ateşleyecek diye düşünüyorum

Seride sevmediğim 3 karakter var: Vivi, Kid ve Momonosuke. Diğer karakterlere ya nötrüm ya da az çok severim. Fanı olduğum karakter yok. Bir gün sevdiğime diğer gün sallayabiliyorum. Bölümden bölüme değişiyor.
Law hakkında olumsuz düşünmüyorum genel olarak ama bu aralar, Wano bitene kadar sevdiğim değil de salladığım karakterler arasında yer alacak ve bunun sebebi de Big Mom vs'si. Big Mom'ın yenildiği bölüm yayınlandığında, küfürden ban yemeyeyim diye 4 ay ban attırdım kendime. Kid&Law vs Big Mom şu şekilde olmamalıydı. Law ve Kid kazanmamalıydı demiyorum ama Kaido ile 1 gün boyunca kapışabilen bir kadın diye gösterilmişti 50-60 bölüm önce ama haki kullanmadı Big Mom bu Law&Kid'e karşı.

Banım haziran başında açıldı ve bu vs yüzünden de Law ve Kid özel olarak bu aralar hedef tahtamda :)
Haklısın, Wano'da bizimkilere kazandırmak uğruna bir çok şeyi beceremedi. Kazandırmayı düzgün işleyemedi. :sapkali:

Evet onların da arka planda yaşandığını düşünüyorum. Çünkü farklı bir zamanda yaşansa idi zaman bilgisi verilmeliydi. Okuyan kişi doğal olarak eş zamanlı olduğunu düşünür. Yazar bunu hesaplamadıysa bilemem. Oda efendi hesaplamamış da olabilir.

Bu King ateşle savaşan bir adam değil mi? Hiç ateş yok ortalıkta. Dalları yakmayı da mı denememiş.
Big Mom Wanodayken bir de kapak hikayesinde germa paketliyordu. Kapak hikayeleri güncel zamanı bağlamıyor hep. Gerçi o Germa'nin düşünce baloncuğuymuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık