Katayı sebzeli mochi yapardı.Yalnız şunu da bekliyorum senden.
''Kata olsa yapamazdı, Kata çok hızlı geleceği de görüyor''
Bunu yazmadığın sürece eksik kalacak xD
Katayı sebzeli mochi yapardı.Yalnız şunu da bekliyorum senden.
''Kata olsa yapamazdı, Kata çok hızlı geleceği de görüyor''
Bunu yazmadığın sürece eksik kalacak xD
Sakazuki Marco + Kingi alır yazdım ben ne zaman önce.. Ki herkes bilir Marco'yu sevdiğimi. Amiraller (Fuji hariç) iki sağ kolu çatur çutur yer isterse iki tane Katakuri olsun seni mi kırıcam
Performans zayıflığı görüyorum hiç hoşuma gitmediKatayı sebzeli mochi yapardı.
Doğru. Sırf, ismini sakladığı gerçeğine odaklandığım için 763 ve 764. sayıları tekrar okumuştum ama dikkatli okumamışım. Corazon'lu kısımlara dikkat etmiştim sadece. Law, çok da umursamadığım bir karakter olduğundan objektif ve eksiksiz bir araştırma yerine sallapati iş yapmışım. Benim hatamGizleme sebebi Cora-san/Doffy ile alakalı değil. Kendi ailesi saklaması gerektiğini söylüyor. Ailesi tembihlemiş. Baby 5lara söylerken de böyle diyor. Bizimkilerden bilen de sadece Robin. @Montana Sen de doğrusunu öğrenmiş ol bari. :d
Yeşil Boğa reis Nika'ya Sakazuki fanıyım dese Luffy guard'ını indirir korkudan, göğsünü tutar. O ara geçirir köklerini Nika'ya.''New Admirals'' dediğin şöyle çıkabilir Wano'dan.
Dua et ''Nika Luffy'' adlı şahsa denk gelmesin...
Genelde olumsuz yorumlarına denk geldiğim için merak ettim, sevdiğin karakter var mı yoksa Opta tarafsız mısın?Doğru. Sırf, ismini sakladığı gerçeğine odaklandığım için 763 ve 764. sayıları tekrar okumuştum ama dikkatli okumamışım. Corazon'lu kısımlara dikkat etmiştim sadece. Law, çok da umursamadığım bir karakter olduğundan objektif ve eksiksiz bir araştırma yerine sallapati iş yapmışım. Benim hatam
Artık kim kime ne geçirir böyle bir sahne olursa görürüz...Yeşil Boğa reis Nika'ya Sakazuki fanıyım dese Luffy guard'ını indirir korkudan. O ara geçirir köklerini Nika'ya.