Amiral görünce delleniyoruz.Bölümden fazla spoiler lan jsjsjs 464 sayfa konuşacak kadar güzel bir bölüm de değil
Amiral görünce delleniyoruz.Bölümden fazla spoiler lan jsjsjs 464 sayfa konuşacak kadar güzel bir bölüm de değil
Wano'yu düzgün işleyememesi bir yana, Wano arc serinin dibine dinamit koydu. Her an patlayabilir seriHaklısın, Wano'da bizimkilere kazandırmak uğruna bir çok şeyi beceremedi. Kazandırmayı düzgün işleyemedi.
Üff bu ne karizmadır be adam. Cezam olmasa pp yapmıştım bunu şu an.
Dressrosadan beri aktif amiral görmeyince insanlar normaldir. Fuji zaten eli kolu bağlı olduğu için pek bir şey de yapmadı. Ryou ise dövüşmeye gelmiş belli..Mfden sonra gücünü göreceğimiz bir Amiral olabilir.. insanların bu kadar yorum atmasını garipsemedim o yüzdenBölümden fazla spoiler lan jsjsjs 464 sayfa konuşacak kadar güzel bir bölüm de değil
Öyle bir gücü olan herkes Sugar da dahil tek atabilir gafil avlayınca. Ama ben durumun bu olduğunu da düşünmüyorum. Oda düz mantık adamı. Magma ateşi yakar diyen adam bu. Ateş de odunu yakar. En azından etrafa biraz ateş saçmalı sağı solu tutuşturmalıydı. Hiç mücadele belirtisi yok. Bu arada sağlam olsalar da amiral yenerdi. Ama böyle geçerken almak gibi olmazdı. Zorluk verirlerdi. Jimbe magma avuçlamış adam bu seride. Akainu'ya bile karşı koyulabiliyor. Yeni amiral Akainu'dan falan da baya güçlü o zaman bu kadar karşı koyulmaz bir adamsa.Hızlanırken ateşi gidiyor King'in belki yakalanıp emildiği anda işi bitmiştir. Amiralin meyvesiyle emdiğinde ateşini kullanamayor da olabilir William söylemişti discordda mantıklı geldi. Sonuçta baktığın zaman Queen incecik olup kurumuş Hap almış Hody Jonesa dönmüş. King çok daha sağlam duruyor ateşini emdiği için yaşam enerjisi bitmemiştir hemen.
Amiralin gücünü detaylıca görmeden çok sağlıklı yorum yapamam buna şuan kağıt üzerinde olanları değerlendiriyorum zaten Amiralin hax bir gücü olsa da sonuçta gafil avladığında en üstün iki kumandanı bu hale sokabiliyor demekki.
Bunca zaman tüm o iğnelemelere katlandım, bundan sonra kılıcımı savurmaktan çekinmeyeceğim.
Olayın özü bu aslında.Adam konuşmasında doğrudan komutanlar sınıfından bahsediyor. King ve Queen'e özel olmadığı gibi o anki hallerini dikkate de almıyor bu konu hakkında bilgi vermiyor. Ben ancak sizin kaptanınızla muhatap olurum demek istemiş. Nihayetinde yonkouların eş değeri denizciler açısından bakıldığında amiraller ve bir amiral bir komutana yenilse hatta zorlansa bu onlar için elbette utanç verici bir şey olurdu. Nitekim adam söylediği iki cümle biter bitmez adamların da işini bitiriyor. Seride daha önce örneğini görmediğimiz bir hızda hem de.
Bunu Avatar olarak ayırmıştım ifşa ettin. İnstagramda görmüştüm, neyse bölüm çıkar çıkmaz Avatarı yapıştırıyorum.