Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir gücü olan herkes Sugar da dahil tek atabilir gafil avlayınca. Ama ben durumun bu olduğunu da düşünmüyorum. Oda düz mantık adamı. Magma ateşi yakar diyen adam bu. Ateş de odunu yakar. En azından etrafa biraz ateş saçmalı sağı solu tutuşturmalıydı. Hiç mücadele belirtisi yok. Bu arada sağlam olsalar da amiral yenerdi. Ama böyle geçerken almak gibi olmazdı. Zorluk verirlerdi. Jimbe magma avuçlamış adam bu seride. Akainu'ya bile karşı koyulabiliyor. Yeni amiral Akainu'dan falan da baya güçlü o zaman bu kadar karşı koyulmaz bir adamsa.
Jimbei'yi Sakazuki karşısında offpanel görseydik ölmüş olurdu. Jimbei avuçladı eyvallahta sonra delindi vurduğunda da sonuç alamadı. Çok uzun süre karşı koyamayacağı açık o yüzden. Buradan Ryou > Sakazuki çıkmaz.

Bence burada yetenek bilmeme dezavantajı var bizim ikili saldırırken emilince nakavt olmuşlardır direkt. Ben Sağ Kol, Amiral tutamaz demiyorum Bm bile ruh harcayıp zaman kaybetmemek için Marco'yla dövüşmekten kaçınıyor. Fakat Ryounun yeteneğini görene kadar beklemek lazım. King'in savunmasını aşmasına gerek yok gibi duruyor. Bu da yetenekler arasında bir terslik olduğunu gösterir.

Mesela şöyle bir senaryo hayal et illa böyle oldu demiyorum misal veriyorum. King, Queenle saldırmaya gitti. Sonra gücünü bilmedikleri amiral sarmaşıklarla yakaladı, King tam ateşini kullanmaya çalışırken Ryoukgyu bunu emmeye başladı ve bir anda King ateş gücünden mahrum olup kaybetti... Mantıksız geliyor mu sana bu senaryo ? Böyle olmadıysa bile imkansız bir ihtimal değil mesela bu... King, Ace gibi sürekli ateşle saldırı yapan birisi de değil. İlk anda kullanmamış olabilir yani

Tamam da kapak hikayeleri üst üste çıkmıyor ki. Bazen renkli kapak oluyor, tanıtım kapağı çiziliyor. O bölümlerde karakterler bir sonraki bölümü mü bekliyor hikaye ilerlesin diye?
Kapak hikayesi de ilerliyor bir yandan. Lucci için para toplamaya çalışıyorlar, çeşitli işler yapıyorlar. Şehirde olaylar çıkıyor, başka adaya gidiyorlar vs vs. Birebir aynı gün, aynı dakikada oluyor demiyorum zaten ama aynı arcta, paralel yaşandığını düşünüyorum. Hani dış dünyadan olayların arc sonunda değil de arc esnasında açıklanması gibi. Bana katılmayabilirsin benim anladığım bu kapak hikayelerinden.

Klasik yeni karaktere üstelik bu bir amiral show yaptırma derdinde Oda. Eğer dövüşebilir bir halde ise King ve Queen ve Ryogyu bunları mangalci dayılar gibi şişe bu kadar kolay takabiliyorsa şu ana kadarki tüm Yonkou komutanlaroni aynı anda tekler. Biraz erken gelse bizim tayfa dahil oradaki tüm korsanları tek başına alırdı herhalde. Neyse bir sonraki savaşında göreceğiz ki bu amirali Zoro veya Sanji tek başına alacak.

Dressrosadan beri aktif amiral görmeyince insanlar normaldir. Fuji zaten eli kolu bağlı olduğu için pek bir şey de yapmadı. Ryou ise dövüşmeye gelmiş belli..Mfden sonra gücünü göreceğimiz bir Amiral olabilir.. insanların bu kadar yorum atmasını garipsemedim o yüzden
Amiral görünce delleniyoruz.
Bu açıdan bakmamıştım haklılık payınız var ama ben yine de bu amirali pek sevmedim

Olayın özü bu aslında.

King veya Queen yaralı olduğundan felan değil. Ryokugyu bahsettiğin gibi imparatorun tayfasını kendine denk görmediği gibi küçümsüyor.

Benzerini Akainu da yapmıştı, MF'de tümenlere ironi yapmayı kesin deyip dalmıştı ve muhtemelen Shanks gelmese alayını Ryonun yaptığı gibi ezip geçecekti.
Marineford'da serinin gidişatı da farklıydı. Garp ve Sengoku'nun tavırları wb'nin üstün gücüne hep atıfta buluyordu. Amirallerin özellikle marco ve jozu'ya yaklaşımı da insanları şüpheye düşürdü. Ama gerçek şu marineford gibi beş tane amiralin olduğu yere en azından öyle bir tayfayla gitmen gerekiyor ki bu neredeyse mümkün olmayan bir şey. Shanks gelmese bir kişinin bile canlı çıkma şansı tabii ki de yoktu oradan. Bugün yonkou işleri büyük oranda bittiği için en azından tayfanın kaptanı hatrı sayılır derecede güçlendiği için mangaka bu iş daha yeni başlıyor mesajını verilebilecek en güzel şekilde verdi bence. İki tane 1.3 lük adamı poşet gibi attırdı kenara. Burada verilmek istenen mesaj önemli olan yaralı olup olmamaları zerre önem arz etmiyor. Ha bu demek değil ki sağ kollar amiral alamaz. Alabilir ama onu yapacak toplasan 2-3 tane adam olabilir ki zaten o tayfalar da çok özel tayfalar. Zaten aksi olsa denizcilerle kapışabilmelerinin dünyanın en güçlü adamı da sende olsa mümkünatı yok

Jimbei'yi Sakazuki karşısında offpanel görseydik ölmüş olurdu. Jimbei avuçladı eyvallahta sonra delindi vurduğunda da sonuç alamadı. Çok uzun süre karşı koyamayacağı açık o yüzden. Buradan Ryou > Sakazuki çıkmaz.

Bence burada yetenek bilmeme dezavantajı var bizim ikili saldırırken emilince nakavt olmuşlardır direkt. Ben Sağ Kol, Amiral tutamaz demiyorum Bm bile ruh harcayıp zaman kaybetmemek için Marco'yla dövüşmekten kaçınıyor. Fakat Ryounun yeteneğini görene kadar beklemek lazım. King'in savunmasını aşmasına gerek yok gibi duruyor. Bu da yetenekler arasında bir terslik olduğunu gösterir.

Mesela şöyle bir senaryo hayal et illa böyle oldu demiyorum misal veriyorum. King, Queenle saldırmaya gitti. Sonra gücünü bilmedikleri amiral sarmaşıklarla yakaladı, King tam ateşini kullanmaya çalışırken Ryoukgyu bunu emmeye başladı ve bir anda King ateş gücünden mahrum olup kaybetti... Mantıksız geliyor mu sana bu senaryo ? Böyle olmadıysa bile imkansız bir ihtimal değil mesela bu... King, Ace gibi sürekli ateşle saldırı yapan birisi de değil. İlk anda kullanmamış olabilir yani
Jimbe delindiğinde savunma yapamadı. Ace de aynı şekilde karşılıklı saldırı yaparken eli yandı ancak ciddi hasar almadı Akainu'dan. Luffy'nin önüne geçtiğinde saldırı Luffy'e ulaşmasın diye savunmadan aldı ve delindi. Curiel bile off panel yenildi ama delik görmedik. Yanıyordu sadece. Yani savununca delinmeyebiliyorsun. Ki Akainu en yüksek saldırı gücüne sahip meyveyi kullanıyor. Magma yumruğu bile savunulunca öyle kolay delemiyorsa bu dallar nasıl bu kadar kolay deldi bu adamları? Özellikle savunması açık olmasa bile King sert bir adam. Zoro savunması kapalı halini üç kez kral haki ile kesti. Kılıcını sokmaya çalıştığında King patladı. Her halükarda ciddi bir mücadele görünmüyor ortada. Bir gafil avlanma var o kesin. Ben bunu adamların ciddi karşılık verecek durumda olmamalarına bağlıyorum. Zaten yolundan dönmez bizim tayfanın karşısına çıkarsa görürüz yeteneğine nasıl karşı koyulabildiğini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık