Erkek.Bu Yamoto'nun cinsiyet ne?
Erkek.Bu Yamoto'nun cinsiyet ne?
Öyle ortada ki karakter, mangada bile geçmesine rağmen soruyorum özellikle...Erkek.
Kişinin beyanı bu noktada önemli.Öyle ortada ki karakter, mangada bile geçmesine rağmen soruyorum özellikle...
Kız ama büyük ihtimalle Luffy gibi aseksüel ya da öyle şeyleri bilmiyorlar. Kaç yıl hapis hayatı yaşamış, Allahın berduşu nereden bilecek cinsiyeti.Bu Yamoto'nun cinsiyet ne?
Kaido tarafından da erkek olarak adlandırılıyordu bu. Keşke dediğin gibi olsa da değil gibi duruyor...Kız ama büyük ihtimalle Luffy gibi aseksüel ya da öyle şeyleri bilmiyorlar. Kaç yıl hapis hayatı yaşamış, Allahın berduşu nereden bilecek cinsiyeti.
Bize kız dendi Büyük ihtimalle Yamato kendine Oden dediği için Kaido oğlum diyordur, canavar korsanlarının hepsi erkekmiş gibi davranıyor. Benim kızım da bir adama özendiği için 50 yıl boyunca erkeğim dese ben de "tamam sen erkeksin" derim. Bezdirmiş adamı.Kaido tarafından da erkek olarak adlandırılıyordu bu. Keşke dediğin gibi olsa da değil gibi duruyor...
Yok yav yine de farkı koyardı ortaya. Yani görünce bile tepki vermiyorlardı ''Sen nasıl oğlusun Kaido'nun'' diye.Bize kız dendi Büyük ihtimalle kendine Oden dediği için oğlum diyordur, canavar korsanlarının hepsi erkekmiş gibi davranıyor. Benim kızım bir adama özendiği için 50 yıl boyunca erkeğim dese ben de "tamam sen erkeksin" derim. Bezdirmiş adamı.
En fazla 2-3 seneye Morgans manşetten girecek bu haberi:Bir tarafta adayı sanayi imparatorluğuna dönüştüren Orochi; diğer tarafta her yere anıt yaptırıp, festival düzenleyen Momo. 2-3 seneye kalmaz, Wano moratoryum ilan eder.