Sürpriz çıkacak bir tip yok Weevil harici, o kafayla da kimse ona tayfa olmazYeni imparatorlardan biri Kid ile Law değil bence.
Sürpriz çıkacak bir tip yok Weevil harici, o kafayla da kimse ona tayfa olmazYeni imparatorlardan biri Kid ile Law değil bence.
Oden bu kadar saf olmasa gene de ele geçiremezdi.Kaido Orochi'den yardım almasa yine ele geçiremezdi.
Akainu'nun da Wano'dan olduğunu düşünüyorum.Ryo galiba gerçekten de Wanolu. Bunla ilgili bayağı teori vardı. Sanırım meyvesi de doğa doğa meyvesi gibi bir şeydir, logia bile olabilir. Muhtemelen çoraklaşan Wano'yu tekrar yeşillendirecektir. Bu adamda bir asi havası seziyorum. Sakazuki'ye niyetini belli etmemek için ayak yapıyor gibi.
Ryo'nun Zoro ile bir alakası olacağını düşünmüyorum, OP akışına uygun değil. Belki o da Shimotsuki ailesinden çıkabilir en fazla.
Edit: Eğer Ryokugyu'nun meyvesi doğa doğa meyvesi gibi bir şeyse, Enel'in elektrik ile gözlemini güçlendirmesi gibi Ryo'da doğa etkileşimi ile gözlemini çok ciddi şekilde yükseltebiliyor olabilir ve adadaki olaylardan haberdar olabilir
Düşündüğümüz zaman yok evet ama farklı biri çıkabilir.Sürpriz çıkacak bir tip yok Weevil harici, o kafayla da kimse ona tayfa olmaz
Pone okurkan yakalanması cok ucuz bir senaryo olacak.Hamamda Robin yoktu, bir yerlerde Poneglif buldu da onu mu okuyor.
2 Yonkou indi 2 Yonkou lazım. Kid Law birisi boşta kalıyor.Bu Apo, Luffy ve kendisinin indirdiğini söylemiş olmasın.
Yakalanması direk ucuz olur. Yeter bir kere yakaladınız kurtarıldı aynı şey mi işlenecek.Pone okurkan yakalanması cok ucuz bir senaryo olacak.
Yonko olarak geçmiyor imparator denmiş ucu açık. Üç de olur beş de altı da. Ve kendisinin indirdiğini söylese bile ödülü hükümet verdiği için düşük ödüllü birine imparator demezler bence.Hamamda Robin yoktu, bir yerlerde Poneglif buldu da onu mu okuyor.
2 Yonkou indi 2 Yonkou lazım. Kid Law birisi boşta kalıyor.Bu Apo, Luffy ve kendisinin indirdiğini söylemiş olmasın.