Bence iyi yakaladın, peki güzel bi kadının elinden hayır demem demesi neden oluyor ?Yazıldı mi bilmiyorum ama Ryokugyu ile Yamato oruçları aynı olabilir. Ryokugyu Wanolu ve duası kabul oldu oruç açmaya geliyor sanırım
Bence iyi yakaladın, peki güzel bi kadının elinden hayır demem demesi neden oluyor ?Yazıldı mi bilmiyorum ama Ryokugyu ile Yamato oruçları aynı olabilir. Ryokugyu Wanolu ve duası kabul oldu oruç açmaya geliyor sanırım
Aşkını arıyor işte, bulana kadar yemeyecek.Bence iyi yakaladın, peki güzel bi kadının elinden hayır demem demesi neden oluyor ?
Gemiye iç güveysi olarak amiral alırız.Aşkını arıyor işte, bulana kadar yemeyecek.
Aşkı da Robin çıkar şimdi, tam trol .
Haftaya ara yok 1053 17 haziran da gelecek. Sonra 1 ay ara var. 1054 resmi olarak 24 temmuz da cıkacak, ama spoilerı 19 temmuz da gelir.Haftaya dergi arası var sanırım, yeni bölüm 24 Haziran'da gelir.
Bunu okuyunca direk aklıma attack on titan geldi. Başlangıç güzel, orta güzel, sondan önce çok daha güzel ama son çöp. Gerek animesinin wit gibi aşmış bir stüdyo varken başka stüdyoya geçmesi gerek sonunun iyi bitmemesiyle aot resmen kendini bitirmişti. Yoksa adından yıllarca söz ettirecek bir seri olacaktı.One piece de çok Fuzuli karakter var.
Şu seride vegapunk var, amiraller var, dünya hükümeti var öğrenilecek binlerce şey varken kinemonu zarti zurtu görüyoruz.
Edo Tensei olayi Naruto da kötüydü, hunterxhunter bozmadan giderse bunların hepsinden iyi olur. Onun da sürekliliği yok.
Bleach de iyiydi baglayamadi.
Japon serileri başlangıç güzel gelişme güzel iş sonunu bağlamaya geldi mi zooorrrttt.
Kiku kadın değil İzo gibi erkek ama kadım gibi takılırlar.Kiku kadın değil mi zaten
Bununla ilgili belirgin bir ipucu verdi mi daha önce Oda? Sen şimdi söyleyince farkettim, Saka'nın dövmeleri, Boss Hyogoro'nun dövmelerine bayağı benziyor. Yakuza boss dövmesi gibi.Akainu'nun da Wano'dan olduğunu düşünüyorum.