Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano ile bağlantısı varsa tribe girmiştir belki. Başka biri de çıkabilir tabi.
Ryo da olabilir belki ama ben emir gibi anlamadım dediğim gibi antlaşma tarzı kendi yoluma gideyim diye anladım. Belki Robin ile falan da bağlantısı olabilir ya da dediğin gibi Wano bağlantısı olabilir o yüzden tribe girmiştir Ryo ise.
 
Yonkou saga bitti. Yonkou sagada elenen oyuncular: Kaido, Big Mom. Bu ikisi dikkat ederseniz seriye en son eklenen yonkoular. Muhtemelen yonkou fikri de eski bir retcondu. Asıl hikayeye bir katkıları olmadı, seriyi yıllarca uzatmaktan başka bir işe yaramadılar. Bu ikisinin meşgul ettiği son 10 yılı çıkar ana hikayeden pek bir şey eksilmez. Hatta serinin bir çok problemi bu arclarda ortaya çıktı. Sonra zaten Oden, Xebec, Im, Joyboy ve Nika retconları ile seriyi ilk planladığından bambaşka yerlere götürdü ve iyice rezil etti.

Dediğim gibi bence retcon olan Yonkou olayı ortaya çıkmadan önce kimler vardı korsan olarak? Shanks, Mihawk, Beyazsakal, Karasakal. Beyazsakal serinin ana kötüleri olan Karasakal ve Akainu'nun öne çıkması için öldürülerek ana hikayedeki rolünü oynadı. Im yine retcon olarak seriye girdi ve asıl ana kötü rolünü üstlenecek muhtemelen.

Retconları bir kenara bırakalım. Elenen oyuncular Kaido ve Big Mom yani retcon yonkoular. Final sagaya elenmeden devam edenler: Shanks, Mihawk, Karasakal, Dragon. Hatta Vegapunk. İlginç bir şekilde hep merak ettiğimiz ama bir türlü açıklanmayanlar sona kaldı. Aslında çok da ilginç değil. Seriyi uzatmak için kurgulanan karakterler aradan çıkana kadar asıl karakterlere sıra anca geldi. Bundan sonra Oda'nın kafasındaki gerçek hikayeyi ve artı olarak da retcon olan Im ve Joyboy kısımlarını okuyacağız. Muhtemelen ilk iş KK olmak ve asıl hikayeyi görmek. Umarım merak ettiğimiz şeyleri ve kafasında bunca yıldır planladığı sonradan uydurmadığı bu hikayeleri çok güzel işler. En azından seriyi güzel hatırlayalım.
 
Ryo da olabilir belki ama ben emir gibi anlamadım dediğim gibi antlaşma tarzı kendi yoluma gideyim diye anladım. Belki Robin ile falan da bağlantısı olabilir ya da dediğin gibi Wano bağlantısı olabilir o yüzden tribe girmiştir Ryo ise.
Bana dümdüz emir veriyor gibi geldi. İngilizce çeviri daha net o konuda. ''Stay where you are!'' demiş adam.
 
Zoro'ya benzeyen biri vardı. Öldü mü o? O da hapiste yemek falan yemiyordu galiba?
Shimotsuki Ushimaru.Yamato ile aynı zindana hapsedilen samuraylar ile birlikteydi.Kuzeyde samuray kılıçlarını koruyan Onimaru’nun sahibi.Giydiği elbisenin pelerininde Yeşil Boğa olan abimiz.Efsane Shimotsuki Ryuma’nın soyundan gelen zat.Zoro ya benzerliğiyle dikkat çeken şahıs.Öldü.
 
Bir hafta öncesinin sahnesi o güncel değil, bana karışmayın kendi yoluma gideyim diyor. Büyük ihtimal korsan.
Tamam zaten. Bir hafta öncesinin olduğunu söyledim. Bana karışmayın tarzı muhabbet dönmüyor. Sizi çocuklar. Olduğunuz yerde bekleyin. Ben kendi yolumdayım diyor. Yüksek ihtimal çeviri farklı olur burada. Emrivaki konuşuluyor gibi geldi ki Cp0 ile konuştuğunu bilen biri. Farklı bir korsan gidip bu adamların sahip olduğu den den mushiye sahip olacağını sanmıyorum. Olursa Shanks olur o da :D

Robin'i kaçırmak için hiç harekete geçmemeleri bu yüzdendir. Gelen kişiyi bekliyor olabilirler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık