Raftel önce olması lazım mantıken Luffy'nin 800 yıl önce kendine yazdığı hikaye orada. Onu okuyup dalması mantıklı olur.Bisi sorcam herkes büyük savas diyor fakat ilk basta sizce hangisi olacak? Raftel ziyareti mi yoksa büyük savas sonrasi raftel mi?
Büyük savaşın raftelden sonra olması gerekiyor zira luffyde şuan büyük savaşı başlatmak için bir sebep yok. Raftele gidip ordan mirası devralıp dünyayı değiştirecek savaşa girişecektir. Bu savaşı da muhtemelen hep dediği "en özgür kişi" olabilmek için yapacaktır yani istediği özgürlüğe ulaşmak için bu savaşın şart olduğuna inanması lazım ki savaşsın.Bisi sorcam herkes büyük savas diyor fakat ilk basta sizce hangisi olacak? Raftel ziyareti mi yoksa büyük savas sonrasi raftel mi?
Bana da Ryokugyu gibi geldi. 1 hafta önceden olduğunuz yerde kalın demiş ve uçarak gelmiş işte. Bölüm sonunda Akainu'nun kızma sebebi de budur muhtemelen. Tabi gizem kasarsa bilemem.Bir hafta öncesinin sahnesi o güncel değil, bana karışmayın kendi yoluma gideyim diyor. Büyük ihtimal korsan.
800 yıl önce fb gelir mi?Raftel önce olması lazım mantıken Luffy'nin 800 yıl önce kendine yazdığı hikaye orada. Onu okuyup dalması mantıklı olur.
Ryo niye tırsak ifadeyle çizilsin, Den Den Mushi'nin ifadesi korkmuş ve titriyor.Bana da Ryokugyu gibi geldi. 1 hafta önceden olduğunuz yerde kalın demiş ve uçarak gelmiş işte. Bölüm sonunda Akainu'nun kızma sebebi de budur muhtemelen. Tabi gizem kasarsa bilemem.
Gelir, kendime yazdığım mektup fb'nin adı.800 yıl önce fb gelir mi?
Raftel önce olması lazım mantıken Luffy'nin 800 yıl önce kendine yazdığı hikaye orada. Onu okuyup dalması mantıklı olur.
Büyük savaşın raftelden sonra olması gerekiyor zira luffyde şuan büyük savaşı başlatmak için bir sebep yok. Raftele gidip ordan mirası devralıp dünyayı değiştirecek savaşa girişecektir. Bu savaşı da muhtemelen hep dediği "en özgür kişi" olabilmek için yapacaktır yani istediği özgürlüğe ulaşmak için bu savaşın şart olduğuna inanması lazım ki savaşsın.
Denizcilerle savaşıp hükümeti sonraya sarkıtabilir. IM ile savaşmaz yani. Kaçırılma durumu için konuşuyorum.o vakit su anda Luffy'nin hikayesinin devam etmesi lazim, yani herhangi bir kacirilma mevzusunun olmamasi gerekli?
O vakit hükümet ve denizcilerin savasi iki farkli sekilde mi olacak? Veya Luffy'nin tekrardan Impel Down'a sizip kacirma gibi bir girisimi olabilirDenizcilerle savaşıp hükümeti sonraya sarkıtabilir. IM ile savaşmaz yani. Kaçırılma durumu için konuşuyorum.