X-DrakeCP0 ile Gorosei'nin konuşmasına sızıntı yapan kim anlayan var mı? Büyük ihtimal ile Wano'dan kaçan biri ama.
X-DrakeCP0 ile Gorosei'nin konuşmasına sızıntı yapan kim anlayan var mı? Büyük ihtimal ile Wano'dan kaçan biri ama.
Belki ağır yaralı falan mi?Yok, adam ağlak bir şekilde konuşuyor. X Drake olamaz.
Caribou öyle gider yapamaz ya.Peros daha mantıklı olur.Yok reis birisi bana bulaşmayın yolumdayım diyor bir hafta öncesi o galiba. Peros ya da Caribu olabilir.
Yaralı ve korkmuş büyük ihtimal ile.Belki ağır yaralı falan mi?
Ben Ryokugyu gibi düşündüm. Yola çıktığında den den mushi ile konuşuyor olabilir. Bekleyin diye emrivaki konuşuyor mesela. Tanıyormuş gibi geldi bana.CP0 ile Gorosei'nin konuşmasına sızıntı yapan kim anlayan var mı? Büyük ihtimal ile Wano'dan kaçan biri ama.
Olmasın.@King @II. Invictus King olmasın usta?
who's who@King @II. Invictus King olmasın usta?
Bir hafta öncesinin sahnesi o güncel değil, bana karışmayın kendi yoluma gideyim diyor. Büyük ihtimal korsan.Ben Ryokugyu gibi düşündüm. Yola çıktığında den den mushi ile konuşuyor olabilir. Bekleyin diye emrivaki konuşuyor mesela. Tanıyormuş gibi geldi bana.
Gorosei hala Robin'in yakalanmasını istiyor. Bu ajanlarda da görevi yapmamak gibi lüks yok. 7 gün içinde aksiyona girmemeleri bence Ryokugyu'nun gelmesini beklemeleridir.
Spesifik olarak orayı alıntılamamın iki sebebi var.Evet o sahne abartılıyor ama insanların abartıyor olması o sahneyi değersizleştirmez. Thriller Bark arc'ında, Kuma geldikten sonra Zoro'nun sahneleri 10 üzerinden en az 8'lik sahneler. Zor durumda kaldığında, elinden gelen her şeyi yapmasına rağmen yetmediğini fark ettiğinde dostları için düşünmeden canından vazgeçiyor. Çok iyi sahne ve benim ilk 5'imde olmasa da bence en epik 10-15 One Piece sahnesinden biri.
Normalde zevkler ve renkler tartışılmaz der ve saygı duyuyormuş gibi yapıp tartışmam böyle konuları ama paylaşımımın bir kısmını alıntılayıp, devamını yok saydığınızdan yazıyorum:
Ben, alıntıladığınız yazının devamında, tayfanın ölüm/yaralanma ile olan ilişkisinden bahseden sahnelerden örnek verdim ve tayfada kimsenin böyle bir sahnesi olmadı diye düşünüp yan karakterin de yan karakteri olan Yasuie'nin ölümü beni en çok etkiledi dedim. Gerçi kendimi de eleştireyim, Nami'nin Ulti ile olan sahnesi aklıma gelmedi ilkin. İyi sahne.
Sizin verdiğiniz Kin'emon ve Big Mom örnekleri hakkında ise bir şey diyemem. Zevkler ve renkler.