Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek bölüm de Zoro Nidai kitetsuyu alır. Ryumanın mezarına gidecek daha. Ayrıca gene luffy ve zoroyu ayırmış tayfadan. Yamato yerini bil.
 
Helikopter ryokugyu gelene kadar tayfa muhtemelen gider. Haberleri almislardir ama yinede geliyor. 2 yonkou indigi halde. Ryokugyu Fuji seviyesinden fazlası olabilir ya da yetenegi birçok açıdan farklı ise geliyor diyebiliriz. Kizaru zaten gelmek istiyordu, akainu ise samuraylari bilmediginden yollamadi kaido için degil diye düsünüyorum ama yine saçma. Her halukarda ezer tayfa.

Haftaya saglam bi kapanis bekliyorum. Ödüller tatmin edici olur heralde. Wano muhtemelen biter. Bu arada amiral gelebilirde. Tayfa yoksa eger birsey yapamaz korsan olmayinca.

1 hafta geçmis, demekki yonkou'lar öldü. Ses soluk yok. Birseyler olsa gözükürdü. Hakettiler bir yandan, fakat en azindan öldülerse ölüm anlari verilseydi. Bu arada acaba big mom veletleri suya düsüp ölmesin? Peros seker ile suda gidebilir ama digerleri birsey yapamaz. Ayrıca hükümet gemileri de var. Bakalım bir bölüme nasıl baglayacak oda. Bölümde gereksiz ayrintilara girmezse birçok şey halledilebilir.
Helikopter Ryokugyu demişken... Sasaki’nin babası çıkmasın.Neden amiral olduğu bu kadar güçlü olduğu belli oldu. :hhh:
 
Ryokugyu ile ilgili her spoilerda ayrı ayrı heyecanlanıp yazılar yazmak istiyorum. Bu kadar çok görmek istediğim bir karakter yok sanırım One Piece'de. Çok fazla bekledik. Kaç yıl oldu karakteri ilk göreli acaba.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık