Jacques 8 Haz 2022 #2,151 Luffy'nin payına Yamato düşerken Zoro'nun payına Bandaj düşmüş. ZoroxHiyori sadge xd
Mihawk 8 Haz 2022 #2,152 Ryokugyu'da sıfır Amiral karizması var. Sırtından çıkan otla uçarak geliyor yahu. Aokiji, Kizaru nerede, bu müptezel nerede?
Ryokugyu'da sıfır Amiral karizması var. Sırtından çıkan otla uçarak geliyor yahu. Aokiji, Kizaru nerede, bu müptezel nerede?
kadir †. 8 Haz 2022 #2,154 Yüzünü göstermeyip arkadan çizmesinin mantığı nedir ? Ne boş işlerle uğraşıyor Soda, göster gitsin işte.
Yüzünü göstermeyip arkadan çizmesinin mantığı nedir ? Ne boş işlerle uğraşıyor Soda, göster gitsin işte.
Mori Buntarou 8 Haz 2022 #2,155 sensey dedi ki: @Tyr reis çok tutarlı. Ben liseye yeni geçmişken adam burada Akainu savunuyormuş. Bu yolda hepimiz Amiraliz. Genişletmek için tıkla ... Ben emeklerken okumayı öğrenirken adamlar amiral savunuyormuş Ryokugyu'nun arkadan görünüşü bile karizmaymış bu arada
sensey dedi ki: @Tyr reis çok tutarlı. Ben liseye yeni geçmişken adam burada Akainu savunuyormuş. Bu yolda hepimiz Amiraliz. Genişletmek için tıkla ... Ben emeklerken okumayı öğrenirken adamlar amiral savunuyormuş Ryokugyu'nun arkadan görünüşü bile karizmaymış bu arada