Yanaklar pembiş olmuş.Zoro'ya hayranlıkla bakıyor.Yerimi alıp yaylandım artık gerisi düşünsün moduna girmiş.
İç sesi
keşke onun gibi olsam
Yanaklar pembiş olmuş.Zoro'ya hayranlıkla bakıyor.Yerimi alıp yaylandım artık gerisi düşünsün moduna girmiş.
Zoro'nun bakış da tıpkı şöyle diyor: Ulan sağlam mala konduk ha kehehehe.Yanaklar pembiş olmuş.Zoro'ya hayranlıkla bakıyor.
İç sesikeşke onun gibi olsam
Kılıca bakıyor gibi geldi bana.Yanaklar pembiş olmuş.Zoro'ya hayranlıkla bakıyor.
@Tyr reis çok tutarlı. Ben liseye yeni geçmişken adam burada Akainu savunuyormuş. Bu yolda hepimiz Amiraliz.
Zoro diz çökmez. Ona imparatorum değil de tanrıyım diyeceksin. O zaman secde ediyor.Jinbe basit bir yonkoya mı diz çökeceğim diyordu anaya kk olacak tayfayız diyordu.Zoro da aynı tarife uygular ben kk sağ koluyum beni basit bir yonko ile bir tutmayın der dünkü imparatorla yani 40 senelikle değil
Bunların yönettiği kaç ada var da yonkou oluyorlar.Buggy’nin schi olması=Kid’in imparator olması… patlayan bombalar daha çok hakediyor Yonko olmayı…
He bir de Law var… nasıl yonko olacaksa kral hakisisiz ve o tayfayla… oda ayrı bir komedi tabi… skskskks
Bence bencesi yok. Tam bir leş yazarlık örneğidir. Yazdığım karakterleri öldüremiyorum, onlara kıyamıyorum demek tamamen ağlak Japon genotipidir diye düşünüyorum.Pell olayı tam fiyaskoydu ya bu arcta da Kinemon aynı şekilde. Bu ikisini öldürmemek kötü bir yazarlık tercihi bence.
Kaptanı öyle değil o nasıl olsunYanaklar pembiş olmuş.Zoro'ya hayranlıkla bakıyor.