Etrafımız Zorocularla çevrilmiş. @Montana @Millennium Wizard
Dc gruplarında bize bakıp gülüyorlardır.Gitme vakti gelmiş...
Dc gruplarında bize bakıp gülüyorlardır.Gitme vakti gelmiş...
Bende dediğine şahit oldum. MF'de Dof ile eşit gibi gösterildiği için ikisini de amiral seviyesinde bekliyordu.Usta sen Crocodile amiral seviyesi gibi bir şey dedin mi? @Sir Crocodile diyodu geçen onu MW diyordu diye.
Usta sen Crocodile amiral seviyesi gibi bir şey dedin mi? @Sir Crocodile diyodu geçen onu MW diyordu diye.
Asır önce diyordum ben onu Oda’yı iyi tanırım.Kralcı troysiden iyi tanırım crocoyuDemiştir.Şimdiden drifte başlamış.
O zaman MW dof lobisi hikayesi yalan oldu.Bende dediğine şahit oldum. MF'de Dof ile eşit gibi gösterildiği için ikisini de amiral seviyesinde bekliyordu.
MW her zaman gerçeklerin dostudur bunu unutma.O zaman MW dof lobisi hikayesi yalan oldu.
Ne gerceği yav Dof'a yc2 seviyesi zor biçiyordun Croco'yu amiral yapmışsın.MW her zaman gerçeklerin dostudur bunu unutma.
Eli kılıç tutan karakter görünce @Millennium WizardNe gerceği yav Dof'a yc2 seviyesi zor biçiyordun Croco'yu amiral yapmışsın.
O alıştırma evresiydi çok karşı algı vardı o sıralar.Sonuçta bu işin matematiği yok 2+2 dün Oda için 4 iken bugün 5 olabilir.Ama croco için öyle evrelere gerek yok croco söylemlerini ciddiye alan yok zaten karakter genel olarak ciddiye alınmıyor.Ne gerceği yav Dof'a yc2 seviyesi zor biçiyordun Croco'yu amiral yapmışsın.
Kancayı kılıç sanmış.Eli kılıç tutan karakter görünce @Millennium Wizard