Birde bombadan korkucan. Onla da az yiğit kaybetmedik.Bu seride mermiden korkucan aga. Çok babayiğit mermiye öldü. Kılıçtan da korkucan ama slash atarsa diye değil saplarsa diye.
Sopadan pek korkmaya gerek yok
Birde bombadan korkucan. Onla da az yiğit kaybetmedik.Bu seride mermiden korkucan aga. Çok babayiğit mermiye öldü. Kılıçtan da korkucan ama slash atarsa diye değil saplarsa diye.
Sopadan pek korkmaya gerek yok
O senden daha fazla Zoro fanı zaten büyük aşkı nefretle başladı.@II. Invictus de kullandı 1 2 hafta önce.
Bombaların ölümleri genelde şaibeli oluyor ya. İşine gelince öldürüyor... Bir Ashura'nın ölümü tamamen tescillendi. Başka var mı hatırlamıyorum.Birde bombadan korkucan. Onla da az yiğit kaybetmedik.
Usta itiraf ettin ama ? Usta ustaa ???*Ben senin gibi Law savunmuyordum o zaman savaş halindeydik Lawcilarla. Ama artık ateşkes imzaladık.
Abartılı bir yorum katıyorsun. Fanı olduğun için olanı üç beş katıyla çarpmış gibi anlatıyorsun. Tek attı, öldürdü falan demen bunlara işaret.La Manga'da olmayan bir şey mi söylemişim. Hadi ben açım da siz ne yiyor içiyor da konuşuyorsunuz merak ettim?
Oğlum söyle la ne çekiyon sır kalır merak etme.
İkisi de imparator olacaksa didişmenin manası yok enerjimi başka yerlere yöneltirim.Usta itiraf ettin ama ? Usta ustaa ???*
5km lik alanı yok edecek bombaya kafa atan Pell> 1 dene bombeye ölen bm...Birde bombadan korkucan. Onla da az yiğit kaybetmedik.
Pedro var birde.Bombaların ölümleri genelde şaibeli oluyor ya. İşine gelince öldürüyor... Bir Ashura'nın ölümü tamamen tescillendi. Başka var mı hatırlamıyorum.