Attıktan sonra gördüm valla sen de aynı şekil yazmışsın bir de.NANİ! Paylaşımımı çalmak! Ban sebebi
Attıktan sonra gördüm valla sen de aynı şekil yazmışsın bir de.NANİ! Paylaşımımı çalmak! Ban sebebi
Yanlış yapmışlar. Kaido Luffynin hiçbir tekniğinden çekinmedi. Ancak yanında BM olduğu halde BM + Kaido ittifakı Zoronun saldırısını görünce nereye kaçacaklarını şaşırdılar.
Belgelere de öyle diyordunuz soğuk duş etkisi yarattı sonraSenin elinde kasetler olsa direkt herkese özel mesajdan atarsın tüm foruma bekletmezsin elde.
Red Piece tartışmak gelmiyor içimdenYalan yanlış şeyler bunlar orada rahat üç tur daha dövmesi lazımdı lütfünü
Ne adamsın çaktırmamak için önce paylaşmış sonra benim gönderiyi beğenmişAttıktan sonra gördüm valla sen de aynı şekil yazmışsın bir de.
Valla bu saatten sonra hala bir aksiyona girmezse adam saymam onu. Koskoca ana karakterin babası seriyi böyle aksiyonsuz sonlandıramazDragon gibi bir fikir adamı anca cephe gerisinde pozisyon alır, olayları izler. Operasyona kendi haricindeki herkesi gönderen adam bu. Hala aksiyon falan bekliyorsunuz.
Bir an Kaido’nun üzerine çizgi filmdeki gibi piyano düşecek sandım sonda.Luffy vs Kaido kısa özet.