Çok net tek. Mangayı anlamazsın diye adam senin için animasyon bile hazırlamış bari teşekkür et en azından reddü @RedTeroRLuffy vs Kaido kısa özet.
Çok net tek. Mangayı anlamazsın diye adam senin için animasyon bile hazırlamış bari teşekkür et en azından reddü @RedTeroRLuffy vs Kaido kısa özet.
Neden lo amiralci değil miydi o ?Usta @II. Invictus bu @Murray @Millennium Wizard 'dan tehlikeli çıktı bizim hakkımızda belge çıkarıyor. Fazla palazlanmadan ayağını kaydırmak lazım.
Sapık gibi bir şey o gidip sağda solda beni kötülüyor.Neden lo amiralci değil miydi o ?
Benim daha elimde kasetler falan var bir yayınlasam İnvictus başkanlığı bırakır ama öldürmüyor süründürüyorum.xDUsta @II. Invictus bu @Murray @Millennium Wizard 'dan tehlikeli çıktı bizim hakkımızda belge çıkarıyor. Fazla palazlanmadan ayağını kaydırmak lazım.
Yalan yanlış şeyler bunlar orada rahat üç tur daha dövmesi lazımdı lütfünüÇok net tek. Mangayı anlamazsın diye adam senin için animasyon bile hazırlamış bari teşekkür et en azından reddü @RedTeroR
Zoro avatarı mı
Senin elinde kasetler olsa direkt herkese özel mesajdan atarsın tüm foruma bekletmezsin elde.Benim daha elimde kasetler falan var bir yayınlasam İnvictus başkanlığı bırakır ama öldürmüyor süründürüyorum.xD
Luffy VS Kaidıu Özet:
NANİ! Paylaşımımı çalmak! Ban sebebiLuffy vs Kaido kısa özet.
Dragon gibi bir fikir adamı anca cephe gerisinde pozisyon alır, olayları izler. Operasyona kendi haricindeki herkesi gönderen adam bu. Hala aksiyon falan bekliyorsunuz.1054. bölüm Shanks ya da Dragon'a özel olacak bence . Yeni arca geçiş yaptığımıza göre bu adamlara özel bir arc geliyor. Wano tarafı 1 bölümde bitmez daha Ryokugyu geliyorken. Bir süre tayfadan uzaklaşıyoruz kısmetse.
Tahminim Dragon artık mağarasından çıkıp aksiyona girecek ve Sabo'yu kurtaracak.