Pedro ölmüştü birde. Big Mom'ı da öldürmese bile yenilişinde rol oynadı.Bombaların ölümleri genelde şaibeli oluyor ya. İşine gelince öldürüyor... Bir Ashura'nın ölümü tamamen tescillendi. Başka var mı hatırlamıyorum.
Pedro ölmüştü birde. Big Mom'ı da öldürmese bile yenilişinde rol oynadı.Bombaların ölümleri genelde şaibeli oluyor ya. İşine gelince öldürüyor... Bir Ashura'nın ölümü tamamen tescillendi. Başka var mı hatırlamıyorum.
Kid öyle demez, boş özgüven bol kendisinde.Kid nasıl yonkou olduğunu kendisi bile anlamaz bence...
Acaba düşüncesi kalıyor ya akılda o yüzden dedim. Pell'de gördük mesela. Ashura ve İzo için anma tarzında silahları bıraktığı için tescillendi gözümde.Pedro ölmüştü birde. Big Mom'ı da öldürmese bile yenilişinde rol oynadı.
Pell olayı tam fiyaskoydu ya bu arcta da Kinemon aynı şekilde. Bu ikisini öldürmemek kötü bir yazarlık tercihi bence.Acaba düşüncesi kalıyor ya akılda o yüzden dedim. Pell'de gördük mesela. Ashura ve İzo için anma tarzında silahları bıraktığı için tescillendi gözümde.
Bm bana göre lava öldü. Bombaya düşmedi.
Adaya bak adaya Luffy'nin 2 yıl önce tek yumrukta allahına kavuşturduğu kişiler Hancock'tan sonraki en güçlü isimler
Smoker, kum abla için çok bile.Smoker Croco'nun kancasını yakalar anca.Talihsiz bir yorum olmuş.
Tüm kemikleri kırıldığı halde süper iksirle ayaga kalkıp o haliyle orta zorlukta sağ kol yenen bir karakterin olduğu seride kinemonun pell in ölmemesi bile şaşırtmıyor artık beniPell olayı tam fiyaskoydu ya bu arcta da Kinemon aynı şekilde. Bu ikisini öldürmemek kötü bir yazarlık tercihi bence.
Daha 6-8 sene falan sürer o zamanSon saga. Birden fazla arc'ın birleşimine saga diyorlar. Zou, Kek adası, Levely ve Wano İmparator Saga'sıydı mesela.
Usta sen Crocodile amiral seviyesi gibi bir şey dedin mi? @Sir Crocodile diyodu geçen onu MW diyordu diye.O senden daha fazla Zoro fanı zaten büyük aşkı nefretle başladı.
Dedi yav demese neden ''dedi'' diyeyim.Usta sen Crocodile amiral seviyesi gibi bir şey dedin mi? @Sir Crocodile diyodu geçen onu MW diyordu diye.
Demiştir.Şimdiden drifte başlamış.Usta sen Crocodile amiral seviyesi gibi bir şey dedin mi? @Sir Crocodile diyodu geçen onu MW diyordu diye.