Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ara 1053 sonrasında iyi bari ödülleri verir siz bunlarla oyalanın der. Amiralde birini tekler sonra 1 ay bekle. 3 te 1 araya alışmıştık. Nerden çıktı bu ara. Umarım bi timeskip daha olur en kötü 6 ay geçsin artık. Arclar süre olarak birbirine çok yaklaştı. Bu kadar kısa sürede çok güçlenmiş olacaklar bu da mantık hatalarını getirecek. 6 ay bi geçsin sonra bizimkiler bi adada başlasınlar. Kendilerinin bi adası olsun mesela
bizimkilere bi ada çok yakışır hem gerekli bence ünlerini baya arttırır
 
Luffy sabonun haberi görmedi değil mi? Belki greenbull sayesinde öğrenip hikaye direk sabo vs yönüne ilerleyebilir. Elbaf atlanır. Elbaf atlanırsa bu davar usopp ne ara güçlenir??
 
Zoro bile yazmış o yüzden. Zaten 15 bölümdür yatıyordu herif, bir haftada anca iyileşmiş. Bu kadar baygın kaldığını hatırlamıyorum ben hiç.
Bunun sebebi kaido ve bmnin saldırısı yoksa kingle alakası yok olayın sen bence king sayılarından başka sayı okumuyorsun başka bi açıklaması yok yani :D
 
Seri senide öyle yormuş ki uzun paragraf bile yazasın gelmiyor artık. :D

Bu konuda fikirlerimiz farklı demek ki. Ne diyeyim umarım senin dediğin gibi olmaz.
Seriden çok geri dönünce bir hype vardı geçti gitti sldldls. Yani bir insanın uzun bir süre aynı konuya aynı şiddetle ilgi göstermesi normal değil.



@King
Ama gene de dayanamayıp şunu yazayım, karakter illa 63737 bölüm önce görünmeli mantelitesini anlamıyorum. Hükümetin tiranlıkla dünyayo yönettiği, başa gelme şeklinin de ana konuyşa alakalı olduğu kaç bölüm önceden belliydi. En baştan beri bunun temeli atıldı. Tek bir eksik vardı o da hükümetin arkasımdaki büyük güç. O da ortaya çıktı işte. Yani zaten konsept gereği bu abi birnevi İllumanativari şekilde arka plamdan yönetiyor. Yani bu karakterin East Blueda çıkmasının ne amlamı vardı? Hadi arka plamda gösterilirse kimsenin haberinin olmadığı bu karakteri baştan öğrenmemiz ne ifade edecekti? Hatta tam aksine Oda'nun hükümet meselesini parça parça işleme şeklibe darbe vuracaktı. En başından cevabı bilmiş olurduk.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 84)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık