Tek gelmiş demedim yekten gelmiş dedim.Ryokugyu'nun tek geldiğini düşünen @Montana'ya Buster Call şoku.
Tek gelmiş demedim yekten gelmiş dedim.Ryokugyu'nun tek geldiğini düşünen @Montana'ya Buster Call şoku.
Zunisha gitmiş sanırım aradan zaman geçmiş zatenBuster Call, Zunesha tarafından veya birileri tarafından harcanır
500 bölümdür hırpalanıyor ne teki yahu iki yonkou slashı çok güçlü bir saldırıdır bunu indirekt değil direkt yiyor adam. O slashler hakisiz bile olmaz. Arkadaşa katılıyorum Thriller barkta luffy oz ve gecko moriayı yendi zoroda savaştı. Yorulmuş zoro kuma ile savaştı üstüne luffynin tüm stresini,acısını,hasarını aldı ve ayaktaydı dayanıklılık konusunda şu saçma sapan meyveyi çıkar zoro fark atar luffy'e. Neden? Az önceki örnekten.Luffy'e vurduğu tam güçteydi, Zoro'da bastırılmış bir güç uygulandı. Dediğin mantık ile Kaido'da tek yedi Luffy'den
İşte Zoro'yu o sınıra getiren kişi de King aslında. Demek ki öyle bir acı çekmiş ki sadece iki katı bile ne kadar etki ediyor.
Geçmişi açıklanmazsa, genel olarak One Piece Zoro'nun serisi değilmiş derim. Dövüşten dövüşe ortaya çıkan, her ortamda en güçlü ikinciyle dövüşen, hiçbir sürprizi kalmayan, geçmişi olmayan, içi boş tenekeye dönüşecek.Eğer geçmişi açıklanmazsa yinede Wano Zoro'nun arkı oldu denebilir mi?
Moriah olayının üstü kapatıldı. Luffy Moriah'ı yendi diye bilinmiyordu diye hatırlıyorum.Yo istisnası var. Moria'yı yendiğinde ödülü onunkini geçmemişti. Moria 320 Luffy 300 milyondu.
Bu yüzden de mf de fişini çektiler ya...Moriah olayının üstü kapatıldı. Luffy Moriah'ı yendi diye bilinmiyordu diye hatırlıyorum.
Yok Hükümet biliyordu ama haber şeklinde tüm dünyaya bildirilmedi. Özellikle saklanması muhabbeti yapılmıştı Hükümet'in itibarı zedeleniyor muhabbetine.Bu yüzden de mf de fişini çektiler ya...