Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölümde en büyük sıkıntı bustercall olayı olacak gibi bu durumda eğer öyle birşey olursa muhtemelen bir sonraki arc'a geçmeden önce denizciler ile kıyasıya bir savaş yapacaklar gibi. 1 haftalık dinlenme ve tamamen iyi olmaları tüm tayfanın bustercall'a karşı savaşacağı ve hatta adadaki tüm diğer ittifaklarında buna katılacaklarını düşünebiliriz.
Ödüller haftaya açıklanır ama wanodan çıkarken bide amiral kaynabilirler araya.

hiç bir amiral bir yonkou seviyesinde değil örnek isterseniz WB vs Akainu o hali ile bile WB yerden yere vurdu. (gerçi WB standart dışı ama Shanks geldiğinde de geri vites yapması amirallerin Yonkoulara eşit olmadığını söylememize sebep olabilr.) zoro tamamen toparlamış işe muhtemelen şöyle bir replik duyabiliriz ondan lufye. Sen korsanlar kıralısın böyle çöplerle ilgilenmene gerke yok diyip ortalığı temizlerse bu saatten sonra hiç şaşamam.
 
1 Ay ara vermesi iyi olur, forumda bence 1 ay boyunca düzenli olarak arc veya saga incelemesi gelebilir. Böylelikle hem bir düzene oturmuş olur forumdaki bölümler hem de daha derli toplu incelemeler yapabiliriz. Bu konuda analiz becerileri yüksek olan arkadaşları davet ediyorum. Hatta üni okuyan arkadaşlar bu konuları daha rahat yapabilirler yarın bir gün iş sahibi olunca en azından bir şeyi analiz etmede tecrübe kapmış olurlar.

Her neyse savaş sonrası güzel bir bölüme benziyor. 9 kından en sevdiğim Izou ölmüş, bu üzücü oldu. One piece'de ikinci defa herhalde savaş sonu ölümlerin vibe'nıı aldırmış olacak. Şurada bir seinen seri olacaktı, yaşayan yoktu yeminle :D 9 kından hayatta kalan Denjiro olacaktı o da Shogun'a en bağlı olan kişi olduğundan benim gözümde. Zoro vefat etmiş olup, arkasından Hiyori'yi hamile bırakmış falan olsa Kaidou ve Mom'ın cesetlerinin çürümüş görüntüleri. Sanji'nin, Zoro'nun ölümünden sonra traboyluğu benimseyip kadınlara olan abazılığının yavaş yavaş gitmesinin farkına varması ve Zoro'nun ölümünü kendine kabul ettirememesi. Luffy'nin Ace'deki gibi ağlak olmayıp sonuçları kabullenip Zoro'nun cenazesine kaldırması. ( Zorocular yanlış anlamayın azrail olayı açıklanmadığı için seinen seride ölmüş olurdu.) Olaylar daha farklı gelişebilirdi. Yani shounen serilerini bu yüzden sevmiyorum, seinen daha çekici geliyor bu gibi durumlarda.
 
Bu arada Izo'nun ölüpte kinemonun hala yaşaması tam bir başarısızlık...
ya onu geçtim kinemonun kaidodan kral hakili kanabosuyla kafasına vurup önceki bölüm gülümsemesi ama bombayla ashura dojinin ölmesi de ayrı bi saçmalık usoppun eli kanlar içindeydi ne ara kan nakli yaptılar kiku zaten aytı mesele
 
Yonkou > Amiral'ciler bakın 2 Yonkou'nun geldiği yere Amiral yekten geliyor.

Amiral > Yonkou bir kez daha kendini kanıtlayacak.
Kaido wanodaki herkesi tek dövdü zaten. Nika öncesi aşağı indiğinde milletin kazanma umudu yoktu.

9 kın, süpernovalar, yamato, luffy, kalan ordu. Sırayla bunları dövsün sonra konuşuruz.
 
Ya şimdi meseleye isteklerin dışında bakalım, son düşmanın Karasakal olması serinin verdiği sinopsise fazlasıyla aykırı bir durum olur.

Serinin başından bu yana ana düşman hükümet gösterildi. Hatta One Piece falan bile buraya bağlandı. Uzun uzun anlatmim işte biliyırsunuz zaten.

Şimdi düşün Enies Lobbiesdesiniz, Robin I want to live!! Dedi. İyice gaza geldiniz. Luccilerle dövüşecekler. Tam bu sırada başka bir grubun gelip Luccileri kesip hahaha biz rakibiniz olacağız demesi nasıl hissettirir? Aynı şey burası için de geçerli.

O yüzden tek çıkar yol Oda'nın Karasakal ve Hükümet arasında çok derin bir kurmasıdır. Ancak bu sayede mümkün olabilir bence.
Bu serinin temelinde korsanlık ve hayaller yatıyor ama. Karasakal'da Luffy ile aynı hayale sahip ve Korsan Kral olmasında önünde ki en büyük engel şuan. Seriye giriş anında bile Luffy ile olan zıtlığı yansıtıldı. Bunca zamandır karşılaşlamaları için beklenilen karakter son düşman olmayıp aradan çıkarılır ve onun yerine yüz küsür bölüm önce seriye dahil olmuş Im olursa hayal kırıklığı olur benim için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık