Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051: Wano Şogunu Kozuki Momonosuke

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 222 58.9%
  • Orta

    Kullanılan: 95 25.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 60 15.9%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında zoroda da var bu toplayabilme. Sanki seride daha önce görmüştük. İşin ilginç tarafı ortak noktaları kralların hakisi tüm kralların hakisi gördüğümüz karakterde bu toplama mevzusu çıkıyor. Sanji de milleti toplayabiliyor yani phde denizcileri yanına çekmesi falan Sanjide de kral hakisi görebiliriz belki. Ne diyorsun?
Ağa bu dediğin adam Zoo'da luffye tüm samurayları toplayacam diyip katanasını çaldıran adam değil mi ?
 
Neymiş, kınları hor görüyormuşuz. Neymiş, bu bölümü sevmeyen, bu bölümde duygulanmayan One Piece fanı değilmiş. Neymiş, savaşa değil de hikayeye bakmalıymışız...
Ya öyle bir hikaye düşünün ki iki ana düşman kuvvetinden biri(Big Mom ve aveneleri), ittifaka önderlik eden bir gruptan(Wano'lular) daha çok yardım ediyor ana karakterlerimize. Momonosuke 2-3 kelam etti, milleti gaza getirici konuşma yaptı diye şunları unutacak mıyız şak diye:

2 Tobi Roppo üyesini indiren, Tama'yı kurtararak smiley kullanıcılarının taraf değiştirmesine vesile olan, Onigashima'daki cephaneliğe kafa atan, gider ayak Kanjuro'nun yokai'sini aradan çıkartan ve en önemli de Kid&Law ile savaşırken haki kullanmayan Big Mom'ın yarısı kadar iş yaptı ya da yapmadı bu adamlar. Yahu Big Mom Korsanları 700 saattir ortalıkta yok. Bu mudur yani hikayecilik?

Sevenine niye sevdin demem. Beğenmeyen okumasın diyenler gibi haddimi aşan laflar da etmem. Ben sevmeme gerekçemin bir kısmını yazdım. Devam da ederim. Tama'nın meyvesi, bizimkiler olmasa düz Kaido'ya dakikalar içinde yenilecek olan yc3 seviyesi adamların güçlü olarak atfedilmesi, yan karakter dövüşleri, Tobi Roppo üyeleri, Allah'ın cezası Queen... Sasaki'yi ağaca bağlamak dışında ne yaptı ya Denjiro? Arc başı, Zoro ile mi kapışacak acaba diyorduk. Hala da sayarım istesem.

Ben One Piece'i seviyorum ama Wattpad hikayelerinden hallice bu arc. 981. bölümde Who's Who, Luffy'leri kastederek, ''farelere harcayacak vaktim yok'' diyor ama 1018. bölüme gelince, Shanks ve dolaylı olarak Luffy hayatımı mahvetti, size garezim var diyor. Bu mudur hikayecilik?

Tüm her şeyi unutup, Momonosuke'nin konuşmasına, Wano'nun en iyi shogunlarından biri olacak olmasına mı tav olayım şimdi? Yasuie, Yamato, Onimaru'yu çıkartırsak hikayeden, Wano'yu çöpe atacağım poşete yazık. Neyse gideyim de bir sigara yapayım, sinirlendim.
 


Her şey sen Punk Hazard’da hiç tanımadığın Kinemon’a yardım edecek kadar merhametli bir kalbe sahip olduğun için başladı. Yetmedi Minkleri soykırımdan kurtardın, baskında da Momonosuke’yi infaz edilmekten. Şimdi de gururla uzaktan Momonosuke’yi izliyorsun. Kozuki ailesi bu yaptıklarını asla unutmayacak güzel kalpli adam…
Momo ancak Hiyori ile düğün masraflarını kendi üstüne alarak bu borcu ödeyebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık