En çok merak ettiğim şeylerden biri de bu... Bu kılıcı da açıklatmalı sODA...Ame no Habakiri'nin özelliği ne?
Bu sorular cevaplanmadan Wano'dan çıkıp dış dünyaya geçmemeliyiz.
Sonuçta biri cennet biri cehennemdi bu kılıçların.
En çok merak ettiğim şeylerden biri de bu... Bu kılıcı da açıklatmalı sODA...Ame no Habakiri'nin özelliği ne?
Bu sorular cevaplanmadan Wano'dan çıkıp dış dünyaya geçmemeliyiz.
One Piece'e yeni başlayan arkadaşım bana bu ikilinin Naruto ve Sasuke'ye benzediğini söylemişti.Naruto ve Sasuke bu ikisinin bokunu yesinler.Deniz derindir durulmaz… dostluk ebedidir unutulmaz…
Anime bazında naruto Shippuden (fiileri çık) >opieceOne Piece'e yeni başlayan arkadaşım bana bu ikilinin Naruto ve Sasuke'ye benzediğini söylemişti.Naruto ve Sasuke bu ikisinin bokunu yesinler.
Mihawk'ta haki yok demek bile bundan daha mantıklı.Anime bazında naruto Shippuden (fiileri çık) >opiece
Aynen reyiz… Luffy en iyisi… sksmsmLuffy bir kalıp almış gibi daha kaslı büyük durmuyor mu?
Manga tarihinin gelmiş geçmiş en iyi ikilisi…
Şüphem yok eminim yapmışsındır ama yine de kayıtlara geçsin diye sorayım. İrtibatı kestin değil mi?One Piece'e yeni başlayan arkadaşım bana bu ikilinin Naruto ve Sasuke'ye benzediğini söylemişti.Naruto ve Sasuke bu ikisinin bokunu yesinler.