Silinmiş Üye
Olum adamlar sürekli benzer gifler atıyor ya. Bu kaçıncı oldu bak ben diyeyim nft yapıp satacaklar aldanmayın böyle şeylere
Olum adamlar sürekli benzer gifler atıyor ya. Bu kaçıncı oldu bak ben diyeyim nft yapıp satacaklar aldanmayın böyle şeylere
Nedense el ele tutuşuyorlarmış gibi bir his var içimde.Deniz derindir durulmaz… dostluk ebedidir unutulmaz…
Fiziksel anlamda olmasa bile bi tutuşma var. Zoro çok bağlı Luffye.Nedense el ele tutuşuyorlarmış gibi bir his var içimde.
Birkaç yıl önce atmışım klasöre, hatırlamıyorum ama 2 yıl sonraki bir sahne de olabilir. Balıkadam Adası'na giderken falan.Avatardaki tepkiyi üç kılıcı çekip denizcileri durdurduğu yerde mi veriyordu?
Hükumet haberdar oluyormuş olanlardan.Ne dedi ki Smoker?
Çizim eski duruyor, Luffy'nin üstündeki de ilk bölümlerden.Birkaç yıl önce atmışım klasöre, hatırlamıyorum ama 2 yıl sonraki bir sahne de olabilir. Balıkadam Adası'na giderken falan.
Olabilir, hiç hatırlamıyorum.Çizim eski duruyor, Luffy'nin üstündeki de ilk bölümlerden.
Hawkins'in falına bakıldı ve 3 vakte kadar istirahat çıktı.Söylenene göre 1052 için.
Savaş bitti ama Wano Arc henüz bitmedi deniyor. Luffy ile de uyanmaması üzerine birseyler dönecekmiş. Başına birsey mi geldi falan diye. Hawkins fal açabilir yaşayıp yaşamadığı ile ilgili.
Harbi o karede Luffy daha iri duruyor la, Oda'nın elinin ayarı kaçmış.Luffy bir kalıp almış gibi daha kaslı büyük durmuyor mu?
Buggy'in tayfasına karşı oldukları zamandan 15. bölüm olması lazımBirkaç yıl önce atmışım klasöre, hatırlamıyorum ama 2 yıl sonraki bir sahne de olabilir. Balıkadam Adası'na giderken falan.
İşte editör gazlaması bence yine aaa luffy ölmemiş diyecekler dediğin gibi Zoro’nun akıbeti belli değil Luffy sırıta sırıta uyuyor. Kalkınca da Ah ne oldu Kaido nerde falan der. G5 formundan bile habersiz takılır. Hatırlamıyorum falan der.İyi de Luffy'den çok Zoro sanki daha gizemli bir bayılış yapmıştı. Azrail felan vardı başında.