Bence Law ile Bepo Arabasta çöllerinde denk gelmiştir ama kanıtlayamamBepo ile Law sevgili mi?
Bence Law ile Bepo Arabasta çöllerinde denk gelmiştir ama kanıtlayamamBepo ile Law sevgili mi?
Hazir firsat bu firsat Zoro'cularin gardi düsmüsken yazabildigimiz kadar seyi yazalim vallaBilemiyoruz kardeşim, bilemiyoruz. Enma işin içine girince Zoro'nun bi önemi kalmadı. Şimdi Enma'yı yoldan geçen birisi alsa onda da kral haki çıkabilir.
Olmadı ki böyle, Zoro kral haki kullanamıyor Enma kullanıyor diyeceksin.Konunun ana teması Kral Hakiyi ilk nerde kullandı zaten. Kaido'yu keserken Enma vardı orada kullandı sonrasında kullanabilir pek tabii.
Enma'nın bir mantığı mı var? Bu durum siz tarafından mantıklı bulununca o mantıklı olmuş olmuyor. Kılıç petrol çıkarır gibi haki çıkarıyor ya, bu nasıl mantık.Enmanin bir mantığı ve matematiği var. Enma ve Zoro gaz fren gibi çalışıyor. Enma gaz verdikçe Zoro hızlanıyor bir yandan da yakıtı bitiyor ve frene basıyor. Enma ne kadar yakıt harcarsa Zoro o kadar açılıyor. Zoronun kral haki kullanması boşuna değil.
Şunu da belirtmek lazım. Enmanin bu durumu, Kral haki mi kullanıyorsun, dur ben de kullanayım' dan onbinlerce kat daha iyidir.
Valla ben emin olamıyorum. Reyli'nin demesine göre bu haki denen kavram her insanın içinde var olan bir şey. Kimisi uyandırıyor, kimisi uyandıramıyor. Uyandıramayanlar için Enma gibi sihirli aletler var.D:Yok artık
Enma Zoro'nun potansiyelini ortaya çıkartmış diyelim <3Olmadı ki böyle, Zoro kral haki kullanamıyor Enma kullanıyor diyeceksin.
Burada da Enma, kendisinin kullandığı kral hakiyi diğer kılıca göndermiş ve kullanımı gerçekleştirmiştir.
Objektif ol biraz
Tutarsız reis hakiyi bile tutarsızca kullanıyor.Bu arada Kaido temassız vurmayı bilmiyor olabilir.