Lucci meyvayı yedikten çok kısa bir süre sonra uyanış açtı yani:/Zoan uyanışı = Melez form
Net.
Lucci meyvayı yedikten çok kısa bir süre sonra uyanış açtı yani:/Zoan uyanışı = Melez form
Net.
Kaku falan yer yemez uyanış mı açtı diyorsun?
Kaido'nun uyanış açamamasından daha mantıklıLucci meyvayı yedikten çok kısa bir süre sonra uyanış açtı yani:/
Çakma Vampir Enma etmiyorsa bundan kaç nika çıkar var sen düşünÇakma vampir bir enma etmiyor yani...
Beni bir dişi ayı taşımadığı için pişmanlık bakışları atıyor sanki bu bölüm. :dd.dBepo ile Law sevgili mi?
Çakma Vampir Enma etmiyorsa bundan kaç nika çıkar var sen düşün
ben ilk baş nasıl karizma çizebilir dedim de bayağı güzel olmuş ya odene de benziyo ciddenYalan yok Momo'yu karizma çizmiş.
Anti Nika = GeceKendi kılıcını karartan Mihawk nerede, armut piş ağzıma düş Nika nerede.
Meyvesine balık demişti. Zaten uyanmış hali ejderdir. Hem mitolojisinde de o balık ejdere dönüşüyordu dereyi geçince.Kaido'nun uyanış açamamasından daha mantıklı
Çakma Vampir Enma etmiyorsa bundan kaç nika çıkar var sen düşün
Sayı 1 hafta önce çıksa falan imza toplar yapılmasını isterdik. Şimdi bir dahaki seneye kaldı.@Kuroro momo için bir banner gelmeli öyle değil mi ?