Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konunun ana teması Kral Hakiyi ilk nerde kullandı zaten. Kaido'yu keserken Enma vardı orada kullandı sonrasında kullanabilir pek tabii.
Olmadı ki böyle, Zoro kral haki kullanamıyor Enma kullanıyor diyeceksin.

Burada da Enma, kendisinin kullandığı kral hakiyi diğer kılıca göndermiş ve kullanımı gerçekleştirmiştir.

Objektif ol biraz :artiz:
 
Enmanin bir mantığı ve matematiği var. Enma ve Zoro gaz fren gibi çalışıyor. Enma gaz verdikçe Zoro hızlanıyor bir yandan da yakıtı bitiyor ve frene basıyor. Enma ne kadar yakıt harcarsa Zoro o kadar açılıyor. Zoronun kral haki kullanması boşuna değil. :)

Şunu da belirtmek lazım. Enmanin bu durumu, Kral haki mi kullanıyorsun, dur ben de kullanayım' dan onbinlerce kat daha iyidir. :)
Enma'nın bir mantığı mı var?:D Bu durum siz tarafından mantıklı bulununca o mantıklı olmuş olmuyor. Kılıç petrol çıkarır gibi haki çıkarıyor ya, bu nasıl mantık.:D

Evet, kral hakinin kendisinde var olup olmadığını bilmeyen birinin saçma bir kılıç sayesinde kral haki açıp üstüne kral hakiyi en efektif olarak kulllanabilmesi, kral haki bilen Luffy'nin uzun süredir kral hakiyi bilinçli kullanıp kral hakide ustalaşması akabinde kral hakili bir saldırıya maruz kalması akabinde hakinin farklı şekilde kullanılabileceğini öğrenmesi ve sonunda da bu şekilde kullanması durumundan daha mantıklı. :hhh:
 
Herşeyin mantığı var tabi enma zoro gaz fren ilişkisi bak müzik sesini duyunca coşması müzik sever bir kardeşimizdir enma ve zoro herhalde o yüzdendir :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık