Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enmaa sihirli kılıç dediğimizde inanmayanlar, burda mısınız? :oleyo2:

Enma olmadan Zoro kral haki açabilir miydi, belirsiz. Açsa bile ne zaman açardı,, muamma. Kral haki açsa bile bunu ataklarda ne zaman kullanırdı ya da kullanabilir miydi yine muamma.
Enmanin bir mantığı ve matematiği var. Enma ve Zoro gaz fren gibi çalışıyor. Enma gaz verdikçe Zoro hızlanıyor bir yandan da yakıtı bitiyor ve frene basıyor. Enma ne kadar yakıt harcarsa Zoro o kadar açılıyor. Zoronun kral haki kullanması boşuna değil. :)

Şunu da belirtmek lazım. Enmanin bu durumu, Kral haki mi kullanıyorsun, dur ben de kullanayım' dan onbinlerce kat daha iyidir. :)
 
Ohoo çok eski muhabbetlere döndün be reis. :flaugh: O zamanlar şahsi olarak kılıç hakkında ne yorum yaptığımı tam olarak hatırlamıyorum açıkçası ama Kaido dövüşünün gazıyla her şey yazmış olabilirim. Açıp bakmak lazım. :gamyon: Şu an hem Enma'dan hem de Oden'den nefret eden bir insanım ama sonuç olarak. :oops:
Ben zaten sen dedin demiyorum ama öyle muhabbetler döndüğü için yazdım kim bilir hangi zorocu yazmıştır altından @Millennium Wizard bile çıkabilir :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 7)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık