Deniz değildi o tam olarak Peros'un şekeriydi.Hocam denize de dokunamıyor ama canlandırabiliyor.
Deniz değildi o tam olarak Peros'un şekeriydi.Hocam denize de dokunamıyor ama canlandırabiliyor.
Hiç değil yeterli etki vermiyor diyelim. Araya bomba falan girmese o dövüş daha giderdi.. ama işte Kid ve Law son kartlarını kullanmıştı devam etse nasıl şekillenirdi belirsiz..Kid o videodaki gibi top mermisi sıksa belki zarar verebilirdi BMye ama gördüğümüz kadarıyla lazer tabancası gibi bir şey. Çamaşır makinesinin içinden lazer sıkıyor o da hiç etki etmiyordu BMye.
Kurtulduk Big Meme'den.@Miyata Ichiro Charlotte Katakuri korsanları hayırlı olsun.
Kapak hikayesi de bence baya güzel ilerliyor. Böyle yok Lucci ve tayfası çocuklara yardım etti. Bege düğün yaptı. Ace tarlada çalıştı tarzında boş şeyler gözükmüyor.
Kaido:Yarın sabah ya ölümü ya dirimi almaya gelinAn itibariyle Kaido
Sorma ya bende gaza gelmiştim baya. Kalksaydı artık en güçlü olduğunu kabul ederdi herkes. Yinede bana göre hala en güçlü Kaido tabi.Fake Spoiler'ın etkisinden hala çıkamadım.Tam da gaza gelmiştim Kaido reiz şov yapacak diye.Bundan sonra Spoiler'ları direk oda verse bile inanmam. bölüm çıkana kadar bekleceğim
Katakuri, Canavar korsanlarının kalıntılarını dümdüz edip adamı yapacakmışKurtulduk Big Meme'den.
Sanji'ye de aldırmazsın zaten be. Yalnız Bushido transferi konuşuluyor ya hani onun için yazdım.
Biz… Sanji’yi en sevmediğimiz anda bile… Queen’in karşısına tek başına dövüşür diye yazacak ve yeri geldiğinde onu övecek kadar dürüst insanlarız… herhangi bir transfere gerek yok…Bence yakışır ya @Mr.Bushido "nun gülüşü bile "SKK" şeklinde (Sanji Kills Kaido) :d
Seni Zoro karşısında Sanji savunurken görücem ben... Sks..ks..ksBiz… Sanji’yi en sevmediğimiz anda bile… Queen’in karşısına tek başına dövüşür diye yazacak ve yeri geldiğinde onu övecek kadar dürüst insanlarız… herhangi bir transfere gerek yok…
Başka bir evren de… en Sanji’ci halimle… belki evrenler arası gezersen Lee’ciğim… bir tane o halimi bulur doya doya izlersin… ama burada çok zor hatta imkansız… skkskskSeni Zoro karşısında Sanji savunurken görücem ben... Sks..ks..ks
Onu da kalan son enerjisi ile yapmıştıO krater derinliğinden su çıkmasını bekliyordum. Adam onu da geçmiş. Magmayı çıkartmış gün yüzüne.
O kadar bombe bombe diyorlardı. Bu bölüm bombelere eksi Law'a bolca + yazar. Net bir şekilde Big Mom'ı yendiler. Kimse bir şey diyemez artık. Law, bu arcta beklentimi çok iyi karşıladı.