O seni başka bir evrende de mi iddia'da yeniyorum. Çok havalı..Başka bir evren de… en Sanji’ci halimle… belki evrenler arası gezersen Lee’ciğim… bir tane o halimi bulur doya doya izlersin… ama burada çok zor hatta imkansız… skksksk
O seni başka bir evrende de mi iddia'da yeniyorum. Çok havalı..Başka bir evren de… en Sanji’ci halimle… belki evrenler arası gezersen Lee’ciğim… bir tane o halimi bulur doya doya izlersin… ama burada çok zor hatta imkansız… skksksk
Nika’nın ödül sayılıyor mu yavvvv…O seni başka bir evrende de mi iddia'da yeniyorum. Çok havalı..
Yan çizmeler başladı xD Luffy 4ü geçemez dediniz dua edin 5 olmasın şu olaylardan sonraNika’nın ödül sayılıyor mu yavvvv…
Yok yav sözümüz söz yapacak bir şey yok… İddia’ya girerken her şeyi detaylıca düşünmek lazımdı… eğer olursa dediğin… neyse cezamız çekeceğiz artık…Yan çizmeler başladı xD Luffy 4ü geçemez dediniz dua edin 5 olmasın şu olaylardan sonra
Öyle bir şey görme ihtimalimiz epey yüksek.Adaya şu yeni Amiral gelse çok iyi olurdu.
OKZ geliyor diyebilir miyiz…? Oda Kill Zoro…Zoro için ufukta iyi şeyler gözükmüyor, ölüm etrafını sarmalamış.
Luffy'nin ödülü Roger'ı bile geçebilir. Eğer sonraki ana düşman son düşman olacaksa son savaştan sonra hükümet kalmayacağına göre ödül artışı da duracaktır. Ama Oda da Luffy'i Roger'ın altında bırakmaz. 4.700'ü yenince 5.600 makul bence.Yok yav sözümüz söz yapacak bir şey yok… İddia’ya girerken her şeyi detaylıca düşünmek lazımdı… eğer olursa dediğin… neyse cezamız çekeceğiz artık…
Göremiyorum yav ne var oradaBöyle olmaz damıtman lazım böyle satılmıyor @Roo sana yardımcı olsun.