Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid o videodaki gibi top mermisi sıksa belki zarar verebilirdi BMye ama gördüğümüz kadarıyla lazer tabancası gibi bir şey. Çamaşır makinesinin içinden lazer sıkıyor o da hiç etki etmiyordu BMye. :)
Hiç değil yeterli etki vermiyor diyelim. Araya bomba falan girmese o dövüş daha giderdi.. ama işte Kid ve Law son kartlarını kullanmıştı devam etse nasıl şekillenirdi belirsiz..

Kid'in dövüş içinde handikaplı kaldığı Law'ın çatıdan Bm'den daha çok hasarlı indiğini de unutmamak lazım. Bm'yi ucuza kaçarak indirttiyse de Bm'yi çok avantajlı başlattığını da es geçmemek lazım.
 
Fake Spoiler'ın etkisinden hala çıkamadım.Tam da gaza gelmiştim Kaido reiz şov yapacak diye.Bundan sonra Spoiler'ları direk oda verse bile inanmam. bölüm çıkana kadar bekleceğim
Sorma ya bende gaza gelmiştim baya. Kalksaydı artık en güçlü olduğunu kabul ederdi herkes. Yinede bana göre hala en güçlü Kaido tabi.
 
Sanji'ye de aldırmazsın zaten be. :ehe: Yalnız Bushido transferi konuşuluyor ya hani onun için yazdım.
Bence yakışır ya @Mr.Bushido "nun gülüşü bile "SKK" şeklinde (Sanji Kills Kaido) :d
Biz… Sanji’yi en sevmediğimiz anda bile… Queen’in karşısına tek başına dövüşür diye yazacak ve yeri geldiğinde onu övecek kadar dürüst insanlarız… herhangi bir transfere gerek yok… :D
 
O krater derinliğinden su çıkmasını bekliyordum. Adam onu da geçmiş. Magmayı çıkartmış gün yüzüne.

O kadar bombe bombe diyorlardı. Bu bölüm bombelere eksi Law'a bolca + yazar. Net bir şekilde Big Mom'ı yendiler. Kimse bir şey diyemez artık. :a: Law, bu arcta beklentimi çok iyi karşıladı.
Onu da kalan son enerjisi ile yapmıştı

Şimdi başlarlar Big Mom gömmeye, sen seyret
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık