Serbest düşmedi. Işık hızıyla sokuldu oraya.+1 Raizo parşömenden su fışkırtsa Akainunun alevi söner, Peribacalarındaki tüfe döner, 9 kın bir güzel öfeler Akainuyu.
O yükseklikten yere düşse zaten madenlere inerdi Kaido. Üzgünüm ama bu Nikaya değil Yerçekimine yazar.
Kid bunu hurdalardan yapmayı nasıl başarmış ?Law'ı yazmama gerek var mı ? Bak profil başlığımda ne yazıyor. zou'da odun toplamak uyanış açmak için birebir.
Kid yorumu da çok zorlama olmuş be hocam Kid emekçi karakter handikapla İmparator tokatlıyor. O çamaşır makinası da bu;
Aman Allah korusun, Sanji'nin yorum kalitesi düşer öyle bir şey olursa.Luffy 4+ ödül alırsa dns ve bushidoyu sancici yapıyorum. @BattalGazi @Jacques
SKKAman Allah korusun, Sanji'nin yorum kalitesi düşer öyle bir şey olursa.
Artık seride daha ilgi çekici olan karakterlere geçme vakti geldi. Yıllardır Kaido ve BM okumaktan ciğerim soldu.
Biz Sanji'yi Luffy'nin rakiplerine aldırmadık hiç bir zaman aldırmayı da. Böyle anlamsız ve zaman kaybı yaşatan tartışmalardan olabildiğince uzak durmak gerekiyor. Tat kaçırıcı şeylerSKK
Aman küfür algılanmasın çok tehlikeli mesaj oldu.
Elektromanyetik bir top railgun dediğiimiz silah. Hurdalardan manyetizma gücü olan birisinin böyle bir silah üretebilmesi çok absürt bir durum değil.Kid bunu hurdalardan yapmayı nasıl başarmış ?
Gökyüzü adasından kafa üstü atlayan handikaplı imparator, Kid'i ve Killer'ı tutsağı yapmıştı.
Killer'ın "hedefimiz kızıl saç shanks" demesinin üstünden ne kadar geçmişti de bu olay oldu onu hatırlayamadım... Hızlıca bi baktım da bulamadım
Amacım Kid düşmanlığı yapmak değil. Güçlenmek için en çok mücadeleyi o veriyor hakkını vermek gerek