Uğraşamam şimdi akşam bakarım.Big Mom'ın düştüğü bölüme bak o düştüğü beyaz şey neydi?
Uğraşamam şimdi akşam bakarım.Big Mom'ın düştüğü bölüme bak o düştüğü beyaz şey neydi?
Bak hem sauna gibi duman çıkıyor öncesinde hem de direkt Big Mom'ın yüzü parlıyor. Başkentteki dağ volkanik bir dağ ve yerin altından magma akıyor büyük ihtimalle.Uğraşamam şimdi akşam bakarım.
Kid'in de Allah'ı var.Lufynin hakisi var, lawın meyvesi var. Kiddin neyi var xd
Ben baktım da telde olduğum için yapamıyorum. Daha Mom dibi boylamadan çukurun içinden duman çıkıyor.Bak hem sauna gibi duman çıkıyor öncesinde hem de direkt Big Mom'ın yüzü parlıyor. Başkentteki dağ volkanik bir dağ ve yerin altından magma akıyor büyük ihtimalle.
Yav hem duman çıkıyor hem de lav gözüküyor bildiğin zaten, yerin altındaki beyaz şey lav Big Mom'ın baktığı. Yerden yükselmiş büyük ihtimalle, ama sandığınız gibi dünyanın derinliklerine bir yolculuk değil bu zaten yanardağ olduğu için öyle. Düz adada böyle bir şey olmazdı.Ben baktım da telde olduğum için yapamıyorum. Daha Mom dibi boylamadan çukurun içinden duman çıkıyor.
O sırada da lav çıkmaya başlamış demek mi olur.
Önemli olan Mom'ın önce lavı boylamış olması ona netlik getirelim diye destek atayım dedim. :dd.dYav hem duman çıkıyor hem de lav gözüküyor bildiğin zaten, yerin altındaki beyaz şey lav Big Mom'ın baktığı. Yerden yükselmiş büyük ihtimalle, ama sandığınız gibi dünyanın derinliklerine bir yolculuk değil bu zaten yanardağ olduğu için öyle. Düz adada böyle bir şey olmazdı.
Mantıken boylamış olması lazım ama spoilerda düz yatıyor denmiş. Retcon yemiş Oda Kaido'cuları üzmek istemiyor, arada @King 'in de yüzü gülsün.Önemli olan Mom'ın önce lavı boylamış olması ona netlik getirelim diye destek atayım dedim. :dd.d