Lan kizaru hayatın beleş. Beleşten meyve verdiler şimdi de beleşten yonkou. Gelip leş toplayacak çemçük ağızlı
Lan kizaru hayatın beleş. Beleşten meyve verdiler şimdi de beleşten yonkou. Gelip leş toplayacak çemçük ağızlı
Arkamda filoyla bende gelirim Kizaru sıkıysa Mihawk gibi tek gelsin Wano’ya kan alırlar kan.
Yalnız bunlar büyük ihtimalle bizimkileri indirmeye geliyorlar hazır fırsat bulmuşken. Harbi beleşçiliğin kralı. Filmde de luffy dövmüştü z'yi gelip kizaru beleşe konmuştu yine
Don Krieg'e ben de tek giderim ne var ki?Arkamda filoyla bende gelirim Kizaru sıkıysa Mihawk gibi tek gelsin Wano’ya kan alırlar kan.
AynenEskiden East Ejderi derdim ama şimdi Westciyim. West Ejder karizması diye bir şey var.
Crocodile ve Vista selam söylüyor.Arkamda filoyla bende gelirim Kizaru sıkıysa Mihawk gibi tek gelsin Wano’ya kan alırlar kan.
Daz Bones görünce tek atan Mihawk Crocodile ve Vista görünceDon Krieg'e ben de tek giderim ne var ki?
Yalnız Hasan bunu kaldırıp yerden yere vurur.
Shanks tayfasına da gidiyordu.Don Krieg'e ben de tek giderim ne var ki?
Croco bile hapisten tek kaçayım demiyor.Ekstra yonko mekanına tek gitmedi beyazsakala aradan sıyrılıp dalayım dedi.Mf savaşı kastediyorsan tarafını seçip gitti ya oraya denizcilerin düşmanıydı.Sözde wb düşmanıydı ama babaya öfkeden ibaretti palavraydı.Ben tekim herkese atar ayağına bir @Sir Crocodile inanır. Vista ne hatırlayamadım.Crocodile ve Vista selam söylüyor.
Shanks tayfasına savaşmaya gitmiyor.Shanks tayfasına da gidiyordu.
Croco bile hapisten tek kaçayım demiyor.Ekstra yonko mekanına tek gitmedi beyazsakala.aradan sıyrılıp dalayım dedi.Mf savaşı kastediyorsan tarafını seçip gitti ya oraya denizcilerin düşmanıydı.Sözde wb düşmanıydı ama babaya öfkeden ibaretti palavraydı.Ben tekim herkese atar ayağına bir @Sir Crocodile inanır. Vista ne hatırlayamadım.