Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050: Onur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 45.9%
  • Orta

    Kullanılan: 83 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 96 29.0%

  • Kullanılan toplam oy
    331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyanmış meyve özelliği zaten.Gorosei uyanan meyvenin özelliklerini açıklamadı mı hatta Luffy durduk yere dev oldu ayağıyla ezmeye çalıştı.Hala lastik gibi düşünüyorsunuz.
Meyvenin yumruk attıktan sonra havada keskin dönüşler yapması da çok garipti.(Snake Man) Kaido lastiğin bunu yapamaması gerekiyor demişti hatta. Uyanış emarelerini BAA'da bile göstermiş adam. Durduk yere dev olmadı. Kendisini bulutların içine attıktan sonra dev olarak çıktı. Yine kendisini bulutun içine atarak dev bir yumruk çıkardı. Bunun elektrikle alakalı bir büyüme olduğunu düşünüyorum. E. Oda gibi detaycı bir adamın Luffy'e istediğini yapabilen bir meyve gücü verecek kadar embesil olduğunu sanmıyorum. İlla ki bunu açıklayacaktır.
 
bikerecik luffy düşmanları ayağa kalksın ve irade koysun yahu her hafta aynı yemeği yiyoruz hep aynı şeyleri izliyoruz koca yonkou çıksın lavların içinden ölmeden deşsin luffyi mesela. Vallahi Wbden ötesi yokmuş be ada kaldırıyor diyor adamlar wb dünyayı sallıyordu hacı demez mi biri? Yonkou ile dövüşüp yara bile almadan çıktı yahu
 
Oda efendi Kaido'yu öldürmek yerine yaşatsaydı final savaşında tekrar bizimkilere salça olduğunda da Dragon reis halletseydi hem efsane olurdu hemde tüm fanların gazını alırdı. Crocoya veya Mingo reise geçilen torpil Kaido'ya geçilmedi ne yazık ki.

Eskiden East Ejderi derdim ama şimdi Westciyim. West Ejder karizması diye bir şey var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık