O kadar bilmiyorum reis siz ikiniz tartışın bunu .Yalnız Hasan bunu kaldırıp yerden yere vururdu.
O kadar bilmiyorum reis siz ikiniz tartışın bunu .Yalnız Hasan bunu kaldırıp yerden yere vururdu.
Konu Mihawk olunca direkt Crocodile ve Vista spamlanır.Shanks tayfasına da gidiyordu.
Croco bile hapisten tek kaçayım demiyor.Ekstra yonko mekanına tek gitmedi beyazsakala.aradan sıyrılıp dalayım dedi.Mf savaşı kastediyorsan tarafını seçip gitti ya oraya denizcilerin düşmanıydı.Sözde wb düşmanıydı ama babaya öfkeden ibaretti palavraydı.Ben tekim herkese atar ayağına bir @Sir Crocodile inanır. Vista ne hatırlayamadım.
İmparator koyup da Luffy'nin tek yeme çıtasını yükseltmene gerek yok hacım .Tek yeme alışkanlığı babadan mı geliyor ?
Değişen birşey yok oraya gidiyorsan riski göze alırsın koca ana ve Kaido da arkadaştı ama dövüştüler hatta tayfası paketledi bile.Shanks dahi adam bayıltarak aralarına giriyor yonko tayfasının.Shanks tayfasına savaşmaya gitmiyor.
İkisi kanka ya ne riski? WB, Linlin ya da Kaido'nun mekanına öyle tek gidebilir mi? Kan alırlar MW KAAAN!Değişen birşey yok oraya gidiyorsan riski göze alırsın koca ana ve Kaido da arkadaştı ama dövüştüler hatta tayfası paketledi bile.
Sonra bu karakter bu yeteneğini unuttu. Ortamdaki oksijeni kesmek çok büyük yetenek. Oksijenle nefes alan herkes için sıkıntı. Bir tek Luffy'e işler tabi.İmparator koyup da Luffy'nin tek yeme çıtasını yükseltmene gerek yok hacım .
Shanks örneği sağlıklı değil bence.Wano'ya gittiği açıklanırsa onu örnek verirsiniz.Değişen birşey yok oraya gidiyorsan riski göze alırsın koca ana ve Kaido da arkadaştı ama dövüştüler hatta tayfası paketledi bile.Shanks dahi adam bayıltarak aralarına giriyor yonko tayfasının.
Shanks'in yanına gittiği gibi Kaidou'nun ya da Linlin'in yanına gidebilir mi ? Herkesin yeri belli sonuçta.Yakında öğreniriz umarım.Mihawk, WB'yi hayatında ilk defa canlı görmüş. Arasındaki güc farkını merak etmiş, onda da yc3'den ayar yemiş.