Kaido'nun yanına WB gidemiyor, Mihawk sanmıyorum gitsin.Shanks'in yanına gittiği gibi Kaidou'nun ya da Linlin'in yanına gidebilir mi ? Herkesin yeri belli sonuçta.Yakında öğreniriz umarım.
Kaido'nun yanına WB gidemiyor, Mihawk sanmıyorum gitsin.Shanks'in yanına gittiği gibi Kaidou'nun ya da Linlin'in yanına gidebilir mi ? Herkesin yeri belli sonuçta.Yakında öğreniriz umarım.
Gitmesine gider de çıkamaz.Düello teklifini kabul ederler kazansa bile öfkeli ordu üstüne çullanır.Roger gelse çıkamaz diyorlar.Shanks'in yanına gittiği gibi Kaidou'nun ya da Linlin'in yanına gidebilir mi ? Herkesin yeri belli sonuçta.Yakında öğreniriz umarım.
Tamam madem böyle düşünüyorsun niye örnek veriyorsun. Hayatın fitne fesat üzerine kurulu be MW.Gitmesine gider de çıkamaz.Düello teklifini kabul ederler kazansa bile öfkeli ordu üstüne çullanır.Roger gelse çıkamaz diyorlar.
Kaido da aynı olur tahminen.
Shanks yenildi diyelim tayfasına işaret çakar bırakın gitsin hakkıyla kazandı kılıçta beni yendi derdi herhalde.Geçmişleri var.
Çünkü siz Kizaru bir tek bireyselliğine güvenerek gidiyormuş gibi anlatıyorsunuz. Adam donanma amirali.Tamam madem böyle düşünüyorsun niye örnek veriyorsun. Hayatın fitne fesat üzerine kurulu be MW.
Amirallerin çeyreği kadar performans gösteremedi ama Yonko olacak diyorlar hayret.Mihawk, WB'yi hayatında ilk defa canlı görmüş. Arasındaki güc farkını merak etmiş, onda da yc3'den ayar yemiş.
Yonko seviyesi bir adam Vista ve Crocodile ile vakit kaybetmez.Amirallerin çeyreği kadar performans gösteremedi ama Yonko olacak diyorlar hayret.
@II. Invictus bu reis fırsatı bulsa kendine bile geçirirÇünkü siz Kizaru bir tek bireyselliğine güvenerek gidiyormuş gibi anlatıyorsunuz. Adam donanma amirali.
O kadar darbe yedik ki hayatta... kuklacı olmayalım da napalım usta bak İnvictus bile fırsatını buldu mu kasıktan geçiriyor.
Yonko seviyesi bir karakter bu arc Page One'larla,Ulti'lerle vakit kaybetmese ya da tüm kekte, bu yorumunun altına kaşe,mühür,imza atardım hocamYonko seviyesi bir adam Vista ve Crocodile ile vakit kaybetmez.
Marco'yu saymazsak güç olarak hepsine üstünlük gösterdi.Page One tek yedi zaten.Yonko seviyesi bir karakter bu arc Page One'larla,Ulti'lerle vakit kaybetmese ya da tüm kekte, bu yorumunun altına kaşe,mühür,imza atardım hocam
Page One hala piyasada yok kaç bölümdür. Kaido'nun attığı yalandan tekler gibi de atmıyo atınca he.Marco'yu saymazsak güç olarak hepsine üstünlük gösterdi.Page One tek yedi zaten.