"İşte cesaret,işte feraset,işte adam gibi adam"daki adamdır Nika.
Oradan seken yumrukla Roger ve Beyazsakalı alıyormuş diye duydum ben…Luffy Kaido'ya tek atmış.Koca ana'ya da yarım atarmış demekki.
Orjinal mangada Zkk oldu ben eminim buna inancım tam.Bazen aklıma geliyor Kaido'ya son vuruşu Zoro yapacak yorumları falan görüyorduk. Ryuuma benzerliğini buradan da dikmeye çalıştılar Adamın soyundan gelen herif tıpa tıp aynısı zaten daha fazlasına gerek yok.
Kaido'ya son vuruş yapacak KEKW
Keşke be usta. Karasakal tayfası olsa seriye bir hareket gelirdi.Hala kapakta gördüğümüz o 2 gölgenin Ichiji ve Reiju olmadığını düşünüyorum.
Ben de samuraylar güçlü Zoro dengi çıkarlar sanıyordum . Bir de hükümet yüzyıllardır korkudan wanoya giremiyormuş sözde. Tek amiral gelse hepsini yer rahatça. Çöp hepsiWano samurayları kadar övülüp de bu fos çıkan başka karakterler olmadı herhalde. Ryuma ve Oden dışında at çöpe gitsin yc3 seviyesi anca çıkıyor onlardan sonra.
Hepsi değil de en azından Denjiro Ashura filan yc1 seviyesi olmalıydı. 20 yıl geçmiş adamlar güçlenmemişler. Yonko tayfası etmesi lazımdı bu adamların Oden yaşasa yonko seviyesi olurdu herhalde bunların da ona göre güçlenmesi lazımdı. O zaman da Kaido'yu yenerlerdi mantığı çıkabilir ama dediğinin altını doldurması için bunu yapmalıydı. Ayrıca Bm tayfası da geldi adaya. Onları da dövüşe katardı Oda 2 3 tane daha güçlü karakter bulurdu uçan altılıyı 9lu yapardı en basitinden sıkıntı kalmazdı.Ben de samuraylar güçlü Zoro dengi çıkarlar sanıyordum . Bir de hükümet yüzyıllardır korkudan wanoya giremiyormuş sözde. Tek amiral gelse hepsini yer rahatça. Çöp hepsi