Sevemedim gitti ya.Birde gelecekteki bölüm Momonosuke'nin halka takdim edilmesi falan olacak diye ona ayrılacak gibi.Hiç yoktan bir bölümümüz gitti şimdiden.Ağlak veledin teki hala daha. Karizma çizse ne olacak.
Sevemedim gitti ya.Birde gelecekteki bölüm Momonosuke'nin halka takdim edilmesi falan olacak diye ona ayrılacak gibi.Hiç yoktan bir bölümümüz gitti şimdiden.Ağlak veledin teki hala daha. Karizma çizse ne olacak.
Zoro'yu bilemem ama Luffy'den daha karizmatik ve yakışıklı olması mümkün değil.İnşallah Oda şu küçük sapığı çok yakışıklı ve karizmatik çizmez.Wano arcında en büyük korkum Momonosuke'nin Luffy ve Zoro'dan daha karizmatik ve yakışıklı çizilmesidir.
Şu kesin volkanı aktifleştiren uyandıran Luffy-Nika ile beraber uzayan kılıç oldu.Kid malesef magmayı açacak birşey yapmamış bu ona eksi Law artı yazar.Hurdacılar ölüye yatıyordu sesimi çıkarmadım ama bana çamur atarlarsa böyle mademŞu bölümden sonra bomba bence de hikayesi ya. Yamato bombalarla ne yapacağım diye düşünürken Mom imdadına yetişti. O olmasa da r room ile boyluyormuş lavı. R roomu test etti Mom ses kontrol yaptı ama fayda etmedi. :dd.d
Ben çoktan Law'a yazdırdım 40 fırın ekmek yemen lazım daha...Şu kesin volkanı aktifleştiren uyandıran Luffy-Nika ile beraber uzayan kılıç oldu.Kid malesef magmayı açacak birşey yapmamış bu ona eksi Law artı yazar.Hurdacılar ölüye yatıyordu sesimi çıkarmadım ama bana çamur atarlarsa böyle madem
Aşağıyı bomba genişletmişse Law'a yazar bu Kaido'yu da dolaylı yoldan o öldürmüş oldu.
Luffy-Yamato paneliyle Toko kısmı baya duygulandırdı beni, 4-5 chapter bekletip okuyunca zevk alıyorum yoksa kötü geliyor bölümler.Ben okurken duygulandım aslında. Sizin aksinize mimiksiz, ruhsuz falan değildi bence sayı. Siz One Piece'den sıkılmışsınız biraz ara verin
Sen var ya az fena değilsin. Ama doğruları da diyorsun şimdi arada beni de yakacaksın. Maalesef Kid için bu arcta fazlası olmadı.Şu kesin volkanı aktifleştiren uyandıran Luffy-Nika ile beraber uzayan kılıç oldu.Kid malesef magmayı açacak birşey yapmamış bu ona eksi Law artı yazar.Hurdacılar ölüye yatıyordu sesimi çıkarmadım ama bana çamur atarlarsa böyle madem
Valla ben saldım seriyi bu çapsız oda yapması gereken neyi yapmış ki bunu yapsınReis geyik çevirmiyorum ya. Luffy'nin en yakın arkadaşı, Luffy'nin hayaline giden yolda böyle önemli bir ana tanıklık etmeyecekse ne anladım bu işten.
Yer miyiz bunu reis? 3 4 sayfa önceden geleceği görüp Law'a boşuna yazdırmadık. MW oyuna başlamadan şah mat oldu.@Ölüm Cerrahı @Montana gençler @Millennium Wizard oyununa gelmeyin.Sizi birbirinize düşürüp kendi üzerindeki ilgiyi başka tarafa çekecek.
Olmadı bu resim. Doğrusu şu.@Ölüm Cerrahı @Montana gençler @Millennium Wizard oyununa gelmeyin.Sizi birbirinize düşürüp kendi üzerindeki ilgiyi başka tarafa çekecek.