Sen çabuk geliyorsun ama bu oyunlara, Law lobisinin başına daha iradeli biri gelmeli. Adayım @artyomdhOlmadı bu resim. Doğrusu şu.
Sen çabuk geliyorsun ama bu oyunlara, Law lobisinin başına daha iradeli biri gelmeli. Adayım @artyomdhOlmadı bu resim. Doğrusu şu.
@Ölüm Cerrahı @Montana gençler @Millennium Wizard oyununa gelmeyin.Sizi birbirinize düşürüp kendi üzerindeki ilgiyi başka tarafa çekecek.
Kuru iftira.Olay artık çamur atma hadisesini geçti Amber - Depp olayına dönüştü yanınıza kar kalmayacak Howard Hamlin oldum iyice.Yer miyiz bunu reis? 3 4 sayfa önceden geleceği görüp Law'a boşuna yazdırmadık. MW oyuna başlamadan şah mat oldu.
Evet ya. Fevrilik var ben de. Bazen tutturuyorum da genelde düşüyorum o tongaya :dd.dSen çabuk geliyorsun ama bu oyunlara, Law lobisinin başına daha iradeli biri gelmeli. Adayım @artyomdh
O gelirse lobi çöker malum çok çabuk karar değiştiriyor yanlış butona bir kere bastı mı yandı. xDSen çabuk geliyorsun ama bu oyunlara, Law lobisinin başına daha iradeli biri gelmeli. Adayım @artyomdh
Biz lobiyi şaha kaldıranlardanız. Napalım senin gibi 5 ay bekleyip sonra Law mı övelim. Bölümler geldiğinde biz mücadelemizi verirken sen çekirdeğini alıp tartışmaları izliyordun. Durmadan beni ve @Montana etiketleyip ortamı kızıştırmalarını unutmadıkO gelirse lobi çöker malum çok çabuk karar değiştiriyor yanlış butona bir kere bastı mı yandı. xD
@Ölüm Cerrahı durmadan Law fanlığımı sorguluyor zaten bu aralar. İki Law övmeyince sorgulanıyor sevgimiz.Sen çabuk geliyorsun ama bu oyunlara, Law lobisinin başına daha iradeli biri gelmeli. Adayım @artyomdh
Çıkacak.Haftaya bölüm çıkacak mı? Son panelde yazmıyor sanırsam.
Abi bayılıyorum şu yara bandına ya.Zoan meyvesi etkisini göstermeye başladıYamato da cebinde yara bandı taşıyormuş ne derece k.haki kasmışsa artık...