Ben Kid&Law, Bm eşleşmesini ve bizim ikilinin indireceğini bildim ya bana yeter o
He bir de Kulukmemesi Kun'la Raizo eşleşmesi..
Senin yokluğundan dolayı işte o sen olsaydın olmazdı kanıma girdiler yani sen suçlusun. :/Hep beni yalnız bıraktın ağır oldu diyorsun ya Bi geldim Lawcı olmuşsun.
Serumlu adam. Marco kaptanın sözünü dinle diye tutsaymış.Tutamıyo mu la?
Yahu bu kadar irdeleyeceksen one piece'de karakterlerin hepsi kepaze tek tek onu mu yazayım şimdiTek yollamasaydı derken arkasından birilerini gönderseydi diyorum Tiksav. Dümdüz aptallık yaptı işte neden savunuyorsun ki.
Özel mesajları nasıl kapatıyorduk sabaha 50 mesajla uyanmayalım.Ulan misafir olarak takılanlar ya da yeni üye olanlar ne sövüyordur şimdi ha. Manga konusu mu kıraathane mi belli değil yönetim uyuma fişini çek bunların diye eli ayağı titreyen vardır şimdi
Başka karakter olsa yerin dibine sokulacağını sen de biliyorsun.Yahu bu kadar irdeleyeceksen one piece'de karakterlerin hepsi kepaze tek tek onu mu yazayım şimdi
Yok öyle bir şey ben Newgate kadar yaptığı şeylerin irdelendiği başka karakter görmedim. Roger'a falan kim laf söylüyor..Başka karakter olsa yerin dibine sokulacağını sen de biliyorsun.
Güzellikler sen onlardan umudu kestiginde seni bulur. O yüzden güzelliktir.
Tüm güzellikler seninle olsun. Yolun bahtın açık olsun.
Zoro'nun iki çift lafı varmış sana
Kıyamam nasıl sevinmişti ya
Bütün Luffy’ciler başıma üşüştü resmen… bu hayatta düşmeyeceksin…Bu tünelin ucu ZKK'ya çıkar gençler aman diyim ne dilediğinize dikkat edin. Kalbi temiz adamın duası kabul olur. Bushi söylensin dursun yaprak kımıldamaz siz iki aklınızdan geçirirsiniz anında spoilerı gelir, yapmayın.