Sadece konuşuyor zaten. Kendi gidip halletseydi veya tek yollamasaydı? Senaryoda böyle gerekebilir ama gerçek değişmiyor.Ne alaka ? Wb zaten gitme dedi. Ace dinlemedi, Shanks'ın öngörüsünü Wb'de yapıyor yoksa
La adam yollamadı zaten Ace kendi başına gitti. Wb gitme diyor zaten :dSadece konuşuyor zaten. Kendi gidip halletseydi veya tek yollamasaydı? Senaryoda böyle gerekebilir ama gerçek değişmiyor.
Tutamıyo mu la?La adam yollamadı zaten Ace kendi başına gitti. Wb gitme diyor zaten :d
Ağır olacak biraz ama Rayleigh’e ne kadar güveniyorsan o kadar güven işte@Dattebayo..! Reis yalnız yalandan doldurdum dedin de @RedTeroR'de beni @Silver'a karşı uyarmıştı. Ya harbi bir şey var bu adamda yada buranın alayı birer Littlefinger.
@Millennium Wizard Gelme bu oyuna. Bırak yaptığının sonuçlarını çeksin.Hep beni yalnız bıraktın ağır oldu diyorsun ya Bi geldim Lawcı olmuşsun.
LKK ve ZKK gitti artık LZKK var luff zoro körler kulübü sanjicilerin işi daha zor artık rakipler birleştiRaiden'ın bildiği yüzü gülüyordu spoiler'ı gördüğü zaman ben en çok ona üzüldüm.
ZKK dediler kutlama için hazırlık yapıyorduk kandırmışlar bizi.
Dostum Red'in bir Allah dediğine inan o da inanmazsan ucu sana dokunuyor (müslümansan eğer tabi) teknik olarak diye. Silver mübarek adamdır tezgahla işi olmaz.@Dattebayo..! Reis yalnız yalandan doldurdum dedin de @RedTeroR'de beni @Silver'a karşı uyarmıştı. Ya harbi bir şey var bu adamda yada buranın alayı birer Littlefinger.
Tek yollamasaydı derken arkasından birilerini gönderseydi diyorum Tiksav. Dümdüz aptallık yaptı işte neden savunuyorsun ki.La adam yollamadı zaten Ace kendi başına gitti. Wb gitme diyor zaten :d